diumenge, 2 d’octubre del 2011

CB Tona 57 - Joviat La Salle Manresa B 47

Primera victòria com a local dels júniors del Tona amb certa superioritat davant un Joviat La Salle que mai va perdre la cara al partit.

El primer parcial ha sigut molt competit, amb defensa a l'home pels locals i zona pels visitants, el que ha propiciat el tir exterior amb sort diversa, final ajustat per 14-13.

El segon quart ha sigut clau, els locals amb la seva disposició tàctica han sabut trencar la zona i han aconseguit obrir el marcador amb 9 punts de diferencia que a la fi seran definitius, parcial 18-11 que porta a la mitja part pel resultat de 32-24.

El tercer quart ha continuat amb la mateixa tònica, i tot i no encarar be la zona, la decisió , la lluita al rebot, ha propiciat mantenir l'avantatge i fer forat en el marcador, parcial 17-13, màxima  diferencia local +12.

El darrer període ha sigut molt travat, amb errades i precipitació per ambdós equips, que afavoria els visitants mes que els locals, si be, el coixí de punts s'ha pogut mantenir fins el final, parcial visitant per 8-10.