divendres, 29 de novembre del 2013

CB Tona 90 - Netsport El Masnou 68 ( 3a Catalana)

(23-17)(19-12) , (21-21)(27-18)
El C.B.Tona (4-5) rebia aquest dissabte a casa el Masnou (3-7). El partit va acabar amb victòria local en un partit en el qual van estar per sobre al marcador pràcticament els 40 minuts.
El primer periode va començar amb els dos equips força encertats. Un parcial de 10-0 després del 3-7 inicial va col·locar al Tona 6 punts amunt i amb aquesta diferència va acabar el primer periode.
El segon parcial també va ser dominat pels locals que van deixar els visitants amb 12 punts i fent un bàsquet fluid.  Després de 3 minuts del tercer periode el C.B.Tona ja anava 18 punts amunt i semblava que el partit no es complicaria.
Però un augment sobtat de pilotes perdudes va donar més possessions als visitants i va fer que hi hagués un petit canvi de tendència fins al punt d’igualar-se el tercer parcial. A 5 minuts pel final del partit la diferència era de 10 punts i semblava que podia passar de tot. Des de llavors un parcial de 20-8  va fer que la diferència al final del partit fos de 22 punts i el Tona aconseguís fer la màxima anotació de la jornada i el partit on han fet més punts de tota la temporada.