divendres, 29 de novembre del 2013

CB Tona 62 - CB Quart Negre 43 (Junior Inter )

Aquest dissabte i després de 3 derrotes consecutives, el nostre Junior 1 va aconseguir tallar la mala ratxa al municipal de Tona, en un partit disputat contra el Club Bàsquet Quart.
Inici del partit molt igualat, amb intercanvi de punts a les dues cistelles i amb més desencert per part dels locals que per part visitant. Tot i que la gran tasca rebotejadora exercida pels pivots locals els hi va permetre arribar al final del primer quart un punt a sobre.
El segon quart va seguir una dinàmica semblant a la del primer. A diferència del Tona el Quart va mostrà un joc molt ràpid, tot i que la bona defensa i la paciència en atac per part dels locals va suposar que el Tona se n’anés amb 11 punts de marge al descans.
Bon inici del 3r quart per part del C.B Tona, mantenint la línia ofensiva de la primera part i millorant la defensa fins al punt d’aturar la ràpida transició defensa-atac mostrada en els primers dos temps pel C.B Quart. Fet que va dificultar l’atac visitant, disminuint la seva efectivitat ofensiva i accentuant la diferència en el marcador.
Observant la superioritat interior dels locals, durant l’últim període el C.B Quart va plantejar una defensa  zonal 2-3.  Període que es va presentar molt més igualat que l’anterior, tot i que els locals van disposar d’un major encert, gràcies a un joc ofensiu més elaborat i menys precipitat que els visitants,  segurament a causa de la seguretat  que donava el marcador.
Final del partit amb un 62 a 43 al marcador.
Satisfacció per la feina feta i perquè per fi el Junior va poder disputar el primer partit amb l’equip el complet. Destacar la feina feta durant la setmana, quelcom que s’ha reflectit en la continuïtat i la constància mostrada el llarg de tot el partit per part dels locals. Símptomes de que l’equip comença estar ben encarrilat.
El Junior 1 encara la setmana pensant amb el següent partit a la pista del Girona A, un rival molt complicat i un dels favorits per a endur-se el títol de lliga.
Parcials: 10-9/16-6/16-6/20-14