diumenge, 6 de maig del 2012

Canovelles BC 59 - CB Tona 60

Partit amb dues cares molt diferents i on la il·lusió de guanyar visitant a pogut mes que l'excés de confiança local, en un partit on l'emoció ha durat fins el darrer segon.

Els osonencs trenquen amb aquesta victòria una sèrie molt dura de derrotes en aquesta segona volta de la lligueta, i treu el mal sabor de boca que fins ara patien, queden dos partits a casa i s'ha d'intentar arreglar els números per tal de situar aquest equip on realment es mereix.

El primer parcial ha sigut força disputat, doncs els vallesans s'ha mantingut molt forts en defensa i si be el tir exterior no entrava, a la pintura estaven força encertats, els de Tona aprofitaven les seves opcions en atac i el parcial a acabat amb un 21-15 local.

El segon quart ha sigut clau pels locals, els vallesans han fet un recital de tir exterior amb gran encert, mentre que els osonencs no sabien ni com, ni per on, gran desconcert mentre els locals els passaven per sobra,  han marxat decebuts a la mitja part amb un parcial 21-11, 42-26

La reacció ha començat en el tercer quart on amb una gran defensa amb bons contraatacs i les errades locals han propiciat que el parcial fos visitant per 8-10.

La culminació en el darrer parcial on mica en mica els de Tona anaven retallant diferencies i els locals no es creien el que veien, parcial visitant 9 - 24  i retallada de 17 punts per endur-se la victòria.