diumenge, 29 d’abril del 2012

Mas de Sant Llei - CB Tona (Sots-21)

Primer matx de la eliminatòria per jugar la final a 4 pels osonencs, en un partit molt ajustant i on la millor experiència i agressivitat a la pintura, a propiciat guanyar a domicili davant un molt bon equip vallesà.

Bona part de la primera meitat ha sigut pels del Vilanova, si be, el Tona mai a perdut la cara al partit i sempre ha fet la goma davant la iniciativa vallesana en el marcador, tot i que al final de la primera part els osonencs han començat a manar en el marcador, 22-27.
La segona part ha sigut osonenca, malgrat els locals han estat mes encertats en el tir, la defensa visitant es mostrava molt agressiva el que propiciava contra atacs ben culminats pels visitants, en el moment que el tir exterior ha entrat a sigut el punt diferencial per poder guanyar el partit.