dimarts, 3 d’abril del 2012

CB Vic 57 - CB Tona 41

Nova derrota a domicili dels júniors que sembla no aixequen el cap en una mala sèrie de partits.
El partit s'ha perdut en el primer quart, tot i començar anotant amb tirs ben trenats i defensa pressionant, a la que l'equip local ha fet la roda, els de Tona s'han vist incapaços d'aguantar, en aquell moment han sabut aprofitar per marxar en el marcador, parcial 21-10 que ho diu tot.
El segon quart una mica millor defensat ha propiciat nerviosisme local, faltes personals i a base de tirs lliures s'ha guanyat el parcial 6-13, i es marxava  a la mitja part amb una diferencia salvable de quatre punts 27-23.
El tercer quart ha sigut el mes igualat, defenses en zona 2-3, sense encert exterior, joc de recuperacions i contraatacs, parcial 15-13.
El darrer quart ha sigut de la impotència, un Vic mes fresc, sense massa encert ha superat clarament al Tona, que tant sols ha anotat cinc punts, parcial 14-5.