diumenge, 15 d’abril del 2012

CB Tona 57 - CB Castellet 68

Segueix la tendència negativa pels júniors del Tona, no aixequen el cap i això es trasllada a  tothom, pares, jugadors, seguidors, entrenadors, etc. es inadmissible però el comportament de pares encarant-se a l'entrenador a ple partit, ell es el responsable de l'equip i els pares a animar, donem mal exemple als jugadors i va en contra de les normes del club, sempre es pot parlar amb l'entrenador, pels mitjans adequats.

Aquest cop ha sigut el CB Castellet, que ha vingut a fer el seu partit, ja varen guanyar, d'un punt a la seva pista, però varen prendre molta nota de com podien fer-nos mal, i la veritat, els hi ha sortit a la perfecció.

Aprofitant una millor alçada, i amb un defensa passiva, i contra atac han sabut doblegar-nos de cap a fi, com a mostra el primer quart, 9 - 26, i per continuar el segon, 13-19, faltaven 3 minuts per la mitja part i el marcador era 11-43, d'escàndol.
Mitja part, 22-45

Al final del segon quart i durant el tercer l'equip local s'ha refet, en el moment que la pressió local ha començat, les imprecisions i error visitants han permès cistelles fàcils i amb encert exterior s'ha pogut recuperar 10 punts. parcial 13-19.

En el darrer parcial els locals han donat tot el que tenien, el tir exterior ha començat a funcionar i juntament amb una bona pressió ha seguit fent mal als del Bages, que han pogut contemporitzar per acabar guanyant el partit  de 10 punts. Parcial 16-9