dilluns, 26 de març del 2012

CB Tona 77 - A.E. Elvira la Salle 54 (Sots-21)




Victoria contundent dels osonencs en la lluita per la primera posició del grup i que a la llarga pot definir el campió del grup i la participació a les fases.
Davant un pavelló quasi be ple, el sot-21 han tingut el plus necessari per passar per sobra el seu màxim rival, l'espectacle estava a la pista però el públic a estat a l'alçada i ha animat constantment els jugadors, que semblava sels il·luminava els ulls amb llum pròpia quant veien la clara superioritat a la pista.

La sortida en tromba dels locals, amb gran efectivitat tant a la pintura com mes enllà dels 6.25. els del Vallès s'emblaven desconcertats pel domini local, que han sabut aprofitar per marxar en el marcador de forma molt clara. Parcial 29-11.
En el segon període els locals han contemporitzat, moment que els visitants han intentat ficar-se en el partit, bones transicions amb cistelles fàcils, parcial visitant 16-18, que ens portava  la mitja part amb el resultat favorable als tonencs 45-29.
En el tercer quart s'ha defensat millor, i els errors han dominat els encerts, els locals s'han situat millor a la pista i han tornat les cistelles d'ofici, provocant faltes personals que mica en mica han minat els del baix Vallès. Parcial 17-12.
El darrer parcial ha sigut de tràmit, els visitants s'han vist superats en tots el fronts, ho han intentat però tímidament, mentre que els locals han jugat a gaudir de la victòria. Parcial 15-13.

Destacar la col·laboració en el partit de dos cadets i dos júniors.

Felicitats Sots-21 !!!