diumenge, 4 de març del 2012

CB Tona 61 - Himesa Sallent 46

Nova victòria del júnior del Tona davant un Sallent que ha vist com l'efectivitat local no minvava i finalment ha fet abaixar els braços als del Bages.

El primer parcial ha sigut d'alta efectivitat per ambdós equips, alternant entrades i tir exterior, bona selecció de tir i alternances en el rebot han provocat un parcial local 19-16.
El segon quart ha seguit l'encert en el tir, i amb una defensa una mica mes agressiva facilitava l'errada visitant i el posterior contraatac o l'entrada a cistella amb convicció, parcial 18-11 que donava pas a la mitja part amb una diferencia local de 10 punts, 37-27.
Això ha permès que al tercer parcial podessin fer una roda de jugadors sense perdre el control del partit, malgrat tot el tercer parcial ha tingut una anotació inferior, parcial 11-8.
El darrer quart ha seguit en la mateixa tònica, contemporitzant amb el marcador i sense perdre el to d'intensitat necessari, parcial 13-11.