diumenge, 25 de març del 2012

CB Tona 53 - CB Vilatorrada 57

Nova derrota en una tendència negativa dels júniors del CB Tona, aquest cop davant un Vilatorrada que ha vingut convençut de la victòria.
El primer quart a començat amb una intensitat visitant que ha definit el partit, el col·legiat ha marcat una línia certament permissiva en el contacte, els locals no han sabut situar-se en partit i han perdut 11 pilotes i ha propiciat tancar el primer període per 4 -16.
El segon quart no ha començat millor doncs els visitants han un joc de combinació, basquet fàcil, sense pèrdues han aconseguit un parcial  inicial de 2-9 i en aquest moment han reaccionat tímidament els locals, bàsicament en contraatacs, tancant el segon període favorable amb un 17-15.
El tercer parcial lluny de ser d'inflexió a sigut una copia del primer parcial, 8 pèrdues x 3 recuperacions parcial 6 - 14.
El darrer parcial ha sigut totalment local, el tir exterior amb efectivitat, una defensa mes agressiva i transicions rapides, malgrat era tard per guanyar el partit, parcial 26-12.