dijous, 15 de març del 2012

CB Manlleu 70 - CB Tona 43

Derrota a domicili d'un Manlleu intractable, si be, avui han patit un arbitratge que ha desconcertat tan a locals com sobretot a visitants.
El primer quart ha començat amb molt nerviosisme per ambdós equips, amb errades pròpies de manca de concentració, si be a sigut de tanteig, a servit per marxar inicialment parcial 7-0 que han sabut acostar-se i situar-lo 11-7.
El segon parcial ha sigut definitiu, el tir exterior no ha funcionat i els contracops locals i sobretot el rebot ha anat minant la línia de flotació visitant i ja no han sabut recuperar-se, parcial 11-19. Mitja part 30-18.
El tercer i quart període han seguit en la mateixa línia, afegit del divertiment que significava el recital arbitral, que l'únic que propiciava era la riota del públic i la manca de equanimitat dels jugadors.
Parcials 12-20 i 13-20.