diumenge, 5 de febrer del 2012

CB Tona 48 - CE Vilatorta 54

Segon partit de la represa de la lliga i primera derrota a domicili davant un Vilatorta, que ha jugat clarament a favor del vent, i on els locals han anat remant en contra durant tot el partit.
El primer quart, al minut 3 dues tècniques al entrenador, el visitants han llençat 20 tirs lliures, tot i així els locals mai han perdut la cara al partit, acabant el parcial per 12-16.
El segon parcial s'ha alternat la intensitat defensiva amb l'encert exterior visitant, que han seguit guanyant el parcial per 13-19, mitja part 25-35.
El tercer període els locals han sabut defensar millor, i davant el desencert en el tir exterior anotaven de contraatac, parcial local per primera vegada en el partit 10-8.
El darrer quart ha sigut el de la il·lusió, però no ha sigut possible reduir l'avantatge visitat de 10 punts, i malgrat les ganes i l'esforç han pogut guanyar el parcial per 13-11.