diumenge, 26 de febrer del 2012

CB Navàs 56 - CB Tona 52




Nova derrota dels osonencs, aquest cop davant dels líders de la competició en un partit jugat de poder a poder i on fins el darrer minut la victòria a estat a l'aire.

Sembla que els osonencs del Tona necessitin equips superiors per donar lo millor d'ells mateixos, al menys avui han donat una bona imatge, i malgrat no s'han endut la victòria, han sabut lluitar per tenir-hi opcions.

El primer parcial ha tingut molta intensitat, els dos equips s'han buidat d'entrada i han ensenyat a que volien jugar, bones defenses i contraatacs ben trenats pels visitants en el millor parcial defensiu del partit, parcial 10-11 visitant.
El segon parcial els locals han sigut mes agressius en defensa dintre la permissivitat establerta, provocant desencert en el tir visitant, produint-se un parcial 7-0 que ha permès marxar en el marcador, parcial 9-17, mitja part 27-20 local.
El tercer parcial ha sigut visitant totalment, a base de lluita, bona defensa, i atacs ben posicionats, han provocat faltes dels locals, mica en mica han anat recuperant la desavantatge de 10 punts situant-se per davant amb un 40-41, parcial 13-21.
El darrer parcial els locals han tornat a tenir un millor rebot tant en defensa com en atac i els visitants han pogut aguantar a base de tirs exteriors fins el darrer instant, parcial 16-11.

Estadística del Partit

Estadística Acumulada