dissabte, 7 de gener del 2012

FC Barcelona Regal 68 - Lietuvos Rytas 72



Foto: Jordi Montraveta



Bona final la que em pogut veure al pavelló de L'Hospitalet Nord entre els lituans i els catalans, i que ha tingut dos cares totalment diferents, la primera on els del Rytas han passat per sobra el FC Barcelona en tots els aspectes, tir exterior, sota la pintura, rebots, sense opció pels júniors del Barça, que semblaven nerviosos e imprecisos, el tir exterior no ha entrat i semblava que no sabien fer res mes. 29-47.
El segon temps amb una actitud mes defensiva va propiciar la gran remuntada dels blaugranes, i va posar nerviosos al Lietuvos que semblava contemporitzar, però varen faltar minuts, i van ser ells qui varen endur-se el pas al 10 Torneig Internacional Júnior de Nike que tindrà lloc durant el 2012 a Estambul.

Augustinas Jankaitis MVP del torneig.


1 comentari:

Wavedrive ha dit...

Vaig veure el fantàstic resum del torneig que van fer en el canal Esport3.
Bon torneig, com sempre. Bona pedrera dels equips catalans. I els lituans en la seva linea, esport nacional en el seu país, pedrera inesgotable de talents, que si continuen en la bona linea, molts d'aquests jugadors poden arribar a ser estrelles. Ara, molts jugadors d'aquests païssos tenen el problema de que quan arriben a la fama, es fan del club -com deia l'Andres Montes- "se dejaron llevar". Hi ha excepcions, com el gran Sabonis.