diumenge, 22 de gener del 2012

CB Puig-Reig 55 - CB Tona 58

Bon partit el disputat a la pista dels del Berguedà, on la igualtat ha estat la tònica general del partit, amb intercanvi de domini i ajustat final pels júniors d'Osona.

La primera part els de Tona han començat ensenyant les dents, i han agafat diferencia +6 minut 7, fins que els locals han començat a afinar el tir, i han reduït la diferencia, acabant el parcial per 10-15.
El segon parcial els locals varen despertar, i amb jugades millor trenades encistellaven o provocaven personals, parcial 14-6, mitja part 24-21.
El tercer parcial ha sigut molt igualat amb alternances al marcador, parcial 16-15.
El darrer parcial ha sigut definitiu, l'encert final dels visitants ha decantat la balança al seu favor, tot i l'avantatge d'alçada local, l'agressivitat defensiva a propiciat les errades locals, parcial 15-22.