diumenge, 18 de desembre del 2011

Cerberus Artès 66 - CB Tona 60

Bon partit el disputat aquest dissabte a la pista del Artés, amb desenllaç final pels del Bages, si be, els osonencs també s'ho mereixien.

El primer parcial ha començat amb una bona defensa visitant, pressionant i concentrada i efectivitat en atac, propiciant faltes personals i convertint els tirs lliures han dominat clarament, donat que els tirs exteriors dels locals no han entrat. parcial 11-16.

El segon parcial els locals han sabut capgirar el marcador, la defensa visitant ha perdut intensitat i els del Cerberus han aprofitat per entrar i dominar el rebot en atac, el que propiciava diferents intents, que mica en mica han començat a entrar, parcial 20-12.

Resultat a la mitja part 31-28

El tercer període els visitants del Tona han sabut capgirar el marcador tot i que la defensa no sabia tancar rebots, els tirs han sigut mes precisos, i a 4 minuts de la finalització del període s'han posat a 7 de diferencia 36-43 fins que han demanat temps mort local. Ha sigut el principi del fi, acció de tir incomprensible, dos punts, pilotes perdudes tontament, i reacció local superada i auto confiança que permet que el seu tir exterior entri. Parcial 17-19.

El darrer període ha sigut molt intents, el rebot  ha sigut l'asignatura visitant, mentre que els locals han trobat la confiança per entrar el tir exterior els visitants l'han perduda, tot i fer la goma fins a 1 punt a falta de 1 minut, els locals han tingut la calma i encert per endur-se el parcial i la victòria final, parcial 18-13.