diumenge, 13 de novembre del 2011

CB Vilatorrada 54 - CB Tona 65

Nova victòria a domicili en un partit on els del Tona han dominat de principi a fi, a pesar del tercer quart on els locals han fet una bona remuntada igualant el marcador, el darrer quart ha sigut definitiu pels visitants.

El primer quart tot i el triple inicial local, els visitants han capgirat el marcador amb cistelles ben posicionades i contraatacs ben finalitzats, parcial 10-15.

El segon parcial ha sigut mes disputat, els locals han pogut entrar a la zona i aprofitar centímetres, i els del Tona han pogut fer la roda mantenint el nivell d'efectivitat, parcial 12-12 . Mitja part

El tercer quart ha començat amb un parcial visitant 1-8 en 2 minuts marcador 23-35, semblava que el partit es trencava finalment, però ha sigut un miratge, els locals han clavat un parcial 14-0 que fins i tot capgirava el marcador, en 3 minuts, 37-35, quant l'entrenador a tret de la pista els cinc jugadors, i s'ha pogut parar la ratxa local 2-4 en els 5 minuts finals, parcial 17-12 i empat a 39.

El darrer parcial ha sigut clau, els locals han anat fent la goma, guanyant de dos, fins que han començat a mostrar-se molt agressius, en aquell moment els visitant amb un bona defensa, contraatacs i encert en el tir exterior ha desmanegat totalment els locals, que s'han vist impotents per tornar a remuntar. Parcial 15-26