diumenge, 20 de novembre del 2011

CB Tona 51 - CB Vic 42

Bon partit el disputat aquest dissabte a la pista del Tona davant els juniors del Vic, on els locals han demostrat tenir mes ganes e intensitat per guanyar el partit, molt lluitat per altre banda.
El primer quart ha començat amb una sortida local molt intensa i efectiva així ho demostra el parcial de 11 a 0 al minut 5, a la rotació el Vic ha despertat i amb mes agressivitat ha provocat faltes personal i tirs addicionals però els locals han mantingut el ritme i han acabat el parcial amb un clar 16-10.

El segon parcial el Vic ha sortit millor i amb contra atacs i cistelles fàcils ha aconseguit un 0-9 que el posa al davant en el marcador al segon minut de la represa. lluny de desanimar-se els locals han augmentat el ritme i mica en mica han sabut sobreposar-se arribant a posar-se endavant en el marcador a dos minuts de la fi del parcial, que ha acabat amb un 11-15 pel Vic. Marcador mitja part 27-25.

El tercer parcial han seguit defensant be, els tirs del Vic mal situat propiciaven rebots locals, i amb bones entrades han sabut crear una diferencia fins a 10 punts, 37 -27 a 4 minuts pel final, i malgrat els vigatans han pogut acostar-se a 5 punts de diferencia en els dos minuts final els locals s'han sabut mantenir. Parcial 14-9.
El darrer parcial ha seguit la mateixa tònica i les cistelles s'anaven tornant, mantenint la diferencia de 5-6 punts pels locals, que en els darrers minuts han sabut augmentar, parcial 10-8.