dissabte, 5 de novembre del 2011

CB Santpedor 61 - CB Tona 50

Nova derrota dels osonencs davant un Santpedor millor situat a la seva pista, i on ha fet el mínim per guanyar un Tona que no ha sabut defensar fins que ja era massa tard per guanyar el partit. Tot i els diferents conceptes defensius que es puguin tenir, i ha molta diferencia de perdre un parcial de 16 o guanyar-lo de 7 punts.

El primer quart ha sigut molt equilibrat, amb una bona defensa visitant, que acompanyada d'un bon atac intimidador treia faltes personals i carregava el joc interior local. Parcial 11 a 11

El segon quart ha sigut clau, els locals han sabut imposar un basquet fàcil, transicions ordenades i ràpides que agafaven a contrapeu els visitants, que mai han tirat ben posicionats en canvi els locals han sabut tirar quan calia i han sabut assistir-se correctament Parcial 22-6 definitiu, mitja part 33-17.

A la represa els visitants del Tona sembla que s'han començat a posar a lloc, amb defensa mixta han anat recuperant-se, si be, el tir exterior local ha seguit molt efectiu des de mes enllà de 6'25, parcial 15-13 local.

El darrer parcial ha sigut la confirmació que amb una altre defensa es pot guanyar el partit, els visitants han recuperat, assistit (fins aquell moment tant sols 2 assistències en el partit) i a mes, el tir exterior ha entrat, mentre que als locals precisament no, acompanyat que ja es veien guanyadors han afluixat la intensitat. Parcial 13-20.