diumenge, 27 de novembre del 2011

CB Castellet 64 - CB Tona 61

Nova derrota a la pista del Castellet en un partit que estava guanyat a la mitja part i on els visitants quant han reaccionat ja era massa tard.

El primer quart ha sigut visitant, amb una defensa on els rebots eres seus, i amb contra atacs ben finalitzats, els de Castellet s'han vist sorpresos, i quant han reaccionat els visitants han començat a anotar d'exterior, parcial 11-19.

El segon parcial ha sigut força mes equilibrat, els locals han sabut situar-se en defensa i tot i no estar encertats en el tir, han pogut contenir els visitants, parcial 16-14. Mitja part 25-35.

El tercer període ha començat amb el visitants adormits, o confiats, però els locals han fet un 7 -1 en la primera mitja part a base de defensar i l'alçada al pal baix, i tot i esperar la reacció dels del Tona no ha sigut possible, errors no forçats, precipitació, i manca de col·locació en els rebots, han donat dobles i triples ocasions als locals que han anat convertint i guanyant clarament el parcial per 20-12.

El darrer quart, a seguit amb la mateixa tendència i solament al final, els visitants amb una zona han pogut aturar en part els locals molt encertats, si be, tampoc s'han encistellat els tirs claus. Parcial 19-14 local.

Destacar el percentatge de lliures, 6 de 21 intents (29%), les 7 assistències i les 26 pilotes perdudes.