diumenge, 9 d’octubre del 2011

Transmoises CB Solsona 44 - CB Tona 61



Tercera victòria consecutiva dels osonencs davant un CB Solsona que ha aguantat els tres primers quarts.

Partit lleig, travat, i on els errors han superat els encerts, i on les emocions han superat la estratègia.

El primer quart ha començat força be, amb bona anotació per ambdós equips tot i la precipitació inicial,  han acabat el període per 10-13 visitant.

El segon parcial ha seguit en la mateixa tònica, nervis, precipitació, jugades individuals, moltes faltes personals, errors en el tir lliure, parcial 9-11 visitant, i marxant als descans per 19-24.

El tercer quart els locals han afinat el tir, però ha seguit el recital de faltes personals i tant sols s'anotava de tir lliure, tant sols una assistència fins ara,  parcial local per 10-7, acostant-se en el marcador, per 29-31 .

El quart parcial ha sigut definitiu, els visitants han començat a jugar en equip, bones transicions, tirs ben possicionats, encert en el tir exterior, 4 triples seguits, 7 assistències, han propiciat fer 30 punts, tants com els 3 períodes anteriors, els locals tot i fer 15 punts s'han vist abromats per l'encert visitant, parcial 30-15.

Destacar el percentatge negatiu dels tir lliures, 18 de 40 (45%) i la relació de pilotes recuperades 23 per les 36 perdudes.






2 comentaris:

Wavedrive ha dit...

bon començament de lliga. No baixeu la guardia.

basquetbloc ha dit...

No la baixaran espero, però penso que potser en han tocat els equips amb el nivell mes igual al nostre o una mica per sota, a veure com va amb els que queden!!!