diumenge, 23 d’octubre del 2011

Himesa Sallent 62 - CB Tona 59

Tercera derrota dels júniors, aquest cop davant del Sallent a domicili per un ajustat marcador i on els visitants mai s'han merescut guanyar.

El primer quart ha sigut molt fred, amb imprecisions per ambdós equips, si be els locals han sigut més efectius en el tir, cistelles fàcils sense una defensa intimidadora, el que ha produït un parcial local de 19-12.

El segon parcial els visitants han sabut contra restar la manca d'encert en el tir exterior, per aprofitar una millor alçada, i al mateix temps imposibilitar el contraatac local, parcial visitant 17-12, arribant a la mitja part per un ajustat 31-29.

El tercer quart ha sigut definitiu, els locals del Sallent, amb jugades puntuals de pressió a la sortida, provocant errades involuntàries i el contraatac, han fet el necessari per endur-se'n el parcial i quasi be definitiu en el marcador final, parcial 21-11.

La reacció del Tona ha coincidit en una defensa en zona i malgrat els locals han seguit fent punts en contraatac, el visitants han aprofitat per fer el seu millor parcial, gràcies al contraatac i al tir exterior, parcial 19-10.