diumenge, 16 d’octubre del 2011

CB Tona 63 - CB Navas 71

Segona derrota dels tonencs, aquest cop davant els líders de la classificació. El partit ha estat molt emocionant i fins el darrer quart han tingut possibilitats d'endur-se'n el partit.

El partit ha començat amb un 5-0 local que per moments desconcertava el Navàs, si be de seguida els visitants s'han posat les piles hi han igualat el marcador amb contraatacs molt efectius, mentre que els locals han sabut recuperar-se a base de tir exterior finalitzant el primer període per un ajustat 18-17 local.

El segon període els visitants han sabut explotar la seva millor virtut, el rebot, fruit de la millor alçada i el contraatac ràpid i cistelles fàcils , parcial 1 a 6 visitant als dos minuts que posaven per davant el Navàs i que ja no ha deixat, si be, els locals mai han deixat marxar, amb diferències màximes de 6 punts, i amb una bona defensa han sabut anotar un bon parcial també que ha finalitzat per 15-19 visitant, i marxant a la mitja part per un ajustat 33-36 visitant.

El tercer període ha començat amb un bon parcial visitant que marcava la diferencia en 9 punts, rebot-contraatac, semblava que definitiva ment tenien el partit a la ma quant ha començat la reacció local que amb un parcial 0-8 han tornat a igualar el marcador guanyant el parcial per 14-12 i situant-se a 1 punt dels visitants que dominen el marcador per 47-48.

El darrer període ha sigut el definitiu, tot i que els locals han començant be, posant-se per davant en el marcador, 52-48,  els visitants han sabut ser mes efectius en el darrers 3 minuts, sobretot en el tir lliure i en el rebot, que al final ha sigut clau per guanyar el parcial, 16-23 i el partit.

Estadística del Partit

Estadística Acumulada 5ª Jornada

La nota negativa, l'inpresentable actitud del públic visitant, quina vergonya!!!