diumenge, 30 d’octubre del 2011

CB Tona 42 - CB Manlleu 79



Nova derrota dels tonencs davant un molt bon Manlleu, de tros el millor equip que ha passat per la pista dels osonencs, en un partit que varen guanyar de principi a fin amb clara superioritat.

Des del primer parcial que els visitants varen marxar en el marcador, amb una bona defensa pressionant i el contra atac, van desempallegar-se dels locals, que poc podien fer davant la superioritat visitant, parcial 8-20.

El segon parcial segueix la mateixa línia, si be els locals van apujar les prestacions en el tir de 2 punts, els visitants amb un molt bon tir van deixar el parcial en un 11-24, marxant a la mitja apart amb un clar i definitiu 19-44.

El tercer parcial segueix amb la mateixa línia, pressió i contraatac, i malgrat els locals encistellen des de l'exterior els visitant saben entrar en una zona local que no esta ben treballada i que possibilita l'efectivitat visitant, parcial 11-21.

El darrer quart els visitants han abaixat el llistó i els locals han mantingut l'anotació, si be ja amb els braços avall, tampoc han pogut guanyar el parcial, 12-14.