dimecres, 7 de setembre del 2011

Calendari Fase Previa Junior M.

Benvolguts amics, comença una nova temporada, i tant sols segueixen quatre dels cadets del Santa Eugènia, ells portaran el testimoni del basquet que varen iniciar fa molts anys a Taradell, i que continuaran en una nova etapa a Tona. Molta sort.

Aquest any son Juniors de primer any, i això vol dir que ens podem trobar equips que ja tenen experiència en aquesta categoria i un any mes es nota en diversos aspectes, alçada, corpulència, rapidesa, etc. També significa que es jugarà tota la lliga de cop, sense fase prèvia, a no ser que acabin molt be i puguin jugar fases.

El calendari es una barreja de les comarques d'Osona i el Bages, a mes del Canovelles, zones de bon nivell i que podem gaudir de bon basquet.




Com sempre podreu consultar a la pestanya Terrenys de Joc, l'adreça i localització dels pavellons on anem a jugar. Tanmateix a la pestanya Resultats i Calendaris podrem consultar fàcilment els resultats dels equips que seguim. A la barra inferior de wibiya teniu la posibilitat de traduir, enllaçar, twitejar, veure vídeos, galeria de fotos antigues, etc.


Per últim, recordar-vos que seguirem fent resums, estadístiques, vídeos, fotos, i animar-vos a que participeu, amb tot allò que creieu que pot ser útil, als jugadors/es, i a realitzar els comentaris que us semblin adequats.

2 comentaris:

Wavedrive ha dit...

no ho dius, pero entenc que aquests 4 "herois" han estat fitxats pel C.B Tona?

basquetbloc ha dit...

Hola Wavedrive, si, si, tant sols son quatre els que segueixen, i si, jugaran al CB Tona, no ho deixava clar, sorry !!