diumenge, 25 de setembre del 2011

CE Vilatorta 31 - CB Tona 40





Primera victòria a domicili davant un Vilatorta lluitador on s'ha imposat el millor encert i la defensa agressiva.

El primer quart els visitants de seguida han marxat en el marcador però mica en mica el Vilatorta ha sabut trobar el seu joc i ha igualat el primer quart amb un esquifit 10-10.

El segon parcial ha seguit amb la mateixa línia del primer, tot i que el control de les dues banquetes ha propiciat que no es produeixin diferències, ha acabat amb el mateix parcial del primer, arribant a la mitja part amb el marcador empatat a 20.

El tercer quart, tot i recital de xiulades, amb el parcial 12 faltes a 2 pels locals, els visitants han sabut ser mes eficients i han pogut guanyar el parcial amb triplas inclòs per 7-11.

El darrer període ha seguit la línia dels anteriors, baixa puntuació, joc travat, desencert en el tir, i únicament una millor defensa visitant ha sigut suficient per guanyar el període que ha sigut clarament visitant per 4-9.

3 comentaris:

Wavedrive ha dit...

ostres el triple aquest l'hauries d'haver posat també en velocitat normal i després a càmera lenta.

per lo demés quin canvi oi amb els primers videos que penjaves en el totibloc. es nota l'evolució en els jugados i en el bàsket. hi ha alguns que tenen bona mecànica de tir.

Wavedrive ha dit...

em retrec, és cert, el triple de xamba també esta a velocitat normal.

per a que no s'ofengui el llençador del triple:
la diferència entre un jugador normal i un de bó és que aquesta mena de tirs als jugadors bons els hi entren, encara que siguin de sort, picant a taulell o el que sigui. és la sort del campió!

basquetbloc ha dit...

eiii, si que hi es (en camara lenta).
Ahh, si, creixen i milloren, eps, em pensava que ho deies per la qualitat dels videos, ;)))