diumenge, 18 de setembre del 2011

CB Tona 60 - CB Torelló 62

Primer partit de la lliga i primera derrota a domicili davant el Torelló, en un partit expectacular, on les alternatives han anat canviant durant tot el matx.

El primer quart ha començat amb un parcial important dels visitants, que amb una major alçada (la gran majoria júniors de segon any) dominava la zona interior, i ho compensava amb un tir molt fi, parcial 3-10 minut 5, fins que els locals han començat a defensar millor i mica en mica han sabut acostar-se en el marcador, final del quart (12-14).

El segon parcial ha començat igual que el primer, parcial de 2-11 visitant en els 5 primers minuts, bons tirs, entrades amb bona posició i rebots ofensius que donaven múltiples opcions fins que els locals s'han posat les piles aconseguint un parcial 15-0 que els posava per davant en el marcador acabant la mitja part per 32-28, parcial del segon 20-14.

El tercer parcial ha sigut plenament visitant, si be els locals han sabut controlar millor les ratxes, tampoc han pogut marxar ells, tot i el bon desplegament de tir exterior, van saber provocar faltes i tirs addicionals, que, si disposem un millor percentatge hauríem tingut un altre final.

El darrer quart ha estat de poder a poder, molt igualat, els visitants aprofitant la millor alçada, els locals la velocitat i el tir exterior, semblava que s'imposaven els primers però els locals van saber empatar a manca de 10 segons a 60, finalment els nervis van fer fallar els tirs exteriors. parcial (13-14).