diumenge, 8 de maig del 2011

CB Santa Eugènia de Berga 64 – PME Les Franqueses 66

Derrota a domicili dels osonencs davant un bon PME Les Franqueses que s’assegura quedar per sobre en la classificació final de la lligueta.
El primer quart s’han mantingut les formes i s’han anat alternant les cistelles, si be, amb errors propis del respecte que es tenien els dos equips, el quart a finalitzat per un 15-13 local.
El segon quart ha sigut clau, la banqueta no ha sabut reaccionar davant un ratxa de cistelles visitants, ha passat el mateix que el darrer partit davant el 3 vil·les, la paràlisi ha propiciat que els visitants marxin i inexplicablement no han mogut peces, deixant el partit sentenciat amb un parcial de 10-26 visitant i marxant a la mitja part amb un 25-39.
El tercer període ha sigut revulsiu, la defensa ha funcionat, i els locals s'han anat recuperant, amb contraatacs i tirs exteriors  situant-se a manca de 4 minuts a dos punts, però a sigut un miratge, s’ha tornat a configurar un quintet descompensat i els visitants han fet un parcial de 0-8 deixant el període en un 17-14 local, i 11 a sota.
El quart període ha sigut clarament local, el tir exterior ha funcionat i ha anat minvant la confiança visitant que es trobaven desorientats, si be, no ha sigut suficient per acabar guanyant tot i el magnific parcial de 23-13.

Estadística del Partit              Estadística Acumulada FR

C.A. el col·legiat Yanguez M segueix amb molta inseguretat, i per tant necessita millorar molts aspectes, el triple visitant fora de temps, o el camp enrere visitant poden ser decisius en el resultat del partit, sobretot en partits ajustats,  i pel que representa pels nanos, cal anar molt en compta.