diumenge, 29 de maig del 2011

CB Sant Celoni 48 - CB Santa Eugènia de Berga 57



Darrer partit de la competició i segona victòria a domicili, amb un partit guanyat merescudament pels osonencs tot i el mal arbitratge rebut.

Ha sigut un matx jugat de poder a poder amb els de Sant Celoni motivadísims de sortida a fi de acabar la clasificació per sobra els de Santa Eugènia en la disputa del sisè lloc definitiu.

El primer quart ha sigut local, dons han sortit molt encertats en atac i han pogut fer anotacions molt clares, els visitants s'han vist sorpresos per la sortida i els blocs, ratllant la legalitat, si be, s'han posat les piles i mai han deixat marxar clarament el Sant Celoni amb un parcial de 16-13.             
El segon període ha seguit per la mateixa tendència, si be els visitants han començat a afinar el tir, i a una defensa mes ajustada, que impedia el bloc i continuació del primer període i al domini del joc interior, parcial local per 13-11.

El tercer període ha canviat clarament la tendència, una millor defensa i sobretot un millor encert en el tir a mitja distància a anat minant la moral local, que ha perdut el període per 9-12.

El darrer període ha sigut el definitiu, els visitants han realitzat una bona defensa i acompanyada d'un gran encert en atac han propiciat un correctiu als locals que s'han vist impotents per capgirar el partit, parcial 10-18.

El tir lliure en ascendència 56%  9 de 16, el tir de 2 punts força bo amb un 21 de 58 intents 36% i mal percentatge en triples amb un esquifit 2 de 19 intents, 11%.






C.A. El Sr. Villacampa, no ha sabut estar a l'alçada del partit, desagradant a les dues parts amb manca de criteri definit, els 3 segons en zona no han existit. A permès el contacte físic amb blocs que ratllaven la legalitat i això a propiciat innecesaria violència.             

4 comentaris:

Anònim ha dit...

pobre senyor Villacampa... no volguem que apliqui els 3 segons en zona quan ni els àrbitres professionals ho xiulen...
Amb un cognom tan històric donem-li un vot de confiança.

Terenci ha dit...

No sé si es familia o que, però si ho és en Jordi no estaria d'acord amb la seva actuació de dissabte. No estic d'acord amb que va errar pels dos costats. Clarament va afavorir a l'equip que va fer un recital de com jugar amb els colzes, el Sant Celoni. Tañ i com està de rigurosa la federació amb aquest tema, m'en faig creus... Toi i això, vam saber mantenir el cap fred i els tirs importants ens van entrar.

basquetbloc ha dit...

Vaig al·lucinar amb el tema dels blocs, però era un concepte definit pel seu entrenador, perquè tots ho feien per norma, alguns molt exageradament, si el àrbitre ho permet.....
va ser un acabament de la competició bonic oi?
penjo el vídeo
;)

Rosa ha dit...

Ha estat una temporada fantàstica, gràcies a tots, pares, germans/es, amics, amigues, seguidors/es, anònims (inclos el super-crack), entrenador, jugadors. Per tots vosaltres i en especial a la familia d'en Guillem, moltes gràcies.