diumenge, 1 de maig del 2011

Basquet 3 Vil·les A 51 - CB Santa Eugènia de Berga 52


Primera victòria a domicili dels osonencs en aquesta fase regular davant els cuers de la lligueta, tot i lo ajustat del marcador final no reflecteix el domini dels visitants durant tot el partit. La banqueta no ha sabut gestionar els darrers 6 minuts on davant la remuntada local, la paràlisi els podia costar la victòria, doncs a 2 minuts pel final s'han posat per davant en el marcador.

El primer quart ha marcat la tònica de quasi tot el partit, ràpidament els visitants han fet forat en el marcador, gracies a un bon encert exterior, i al desencert local, rebot i contraatac, minut 8 2-13 i acaba el primer parcial amb un clar 7-15 visitant.

El segon període ha començat en molta inseguretat per ambdós equips, les errades han guanyat els encerts i s'han alternat cistelles fruit de segones oportunitats i del nerviosisme que s'ha anat imposant, ha acabat amb un ajustat 11-12 visitant, i finalitzat la mitja part amb un 18-27, visitant.

El tercer període ha estat de poder a poder, i mentre els visitants anotaven en contraatac, els locals en tirs sota la pintura dels pivots del 3 vil·les (destacar el nº15 amb 4 cistelles en el quart), malgrat s'alternaven amb jugades amb desencerts simples, els visitants han guanyat el període per 10-13, i mantenia la diferencia de 10-12 punts durant tot el partit.

El darrer quart ha tingut diferents punts d'inflexió, malgrat començar anotant els visitants en el primer minut, han estat 5 minuts sense anotar, i davant la passivitat de la banqueta visitant, els locals tenien els millors minuts, acompanyats finalment pel tir exterior s'han acostat en el marcador, fins que en el minut 9 es posaven endavant en el marcador per primera vegada 48-47, finalment l'orgull visitant ha sabut guanyar el partit per un punt 51-52, parcial claríssim local 23-12.

El tir lliure avui molt per sota la mitja amb un 2 de 9 (22%), el tir de 2 39% amb un millor 22 de 57 i el triple per sota de la mitja amb un 2 de 15 intents 13%. Estadística acumulada.

Estadística del Partit.



C.A. El Sr.  Casas  (1499) ha sabut mantenir el partit en el control adequat fins el darrer quart on ha sigut permissiu en excés, sense tallar accions de violència i sense mantenir l'equitat que durant tot el partit havia portat.
Nota: Dels públics mes entesos i objectius de la Lligueta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

us ha agradat el nostre alley-hoop he?