diumenge, 3 d’abril del 2011

UBSA "3" 64 - CB Santa Eugènia de Berga 49

Nova derrota a domicili, aquest cop davant els darrers classificats de la Lligueta, dóna mostra de la tendència negativa que esta tenint l'equip.

El partit va començar amb una bona defensa, que provocava l'errada local i es traduïa en contraatac que no sabíem anotar, fins que això va desmoralitzar els visitants i va donar ales als locals, que ja no van deixar de comandar en tot el partit, el primer quart finalitzava per 14-9.

El segon quart varen patir una sèrie d'errades consecutives que van propiciar un parcial de 7 - 0 de començament i malgrat varem tornar cistelles i algun triple el parcial va ser local 22-15.

A la mitja part el marcador era de 36 - 24 i amb els locals plenament mentalitzats de la seva victòria.

El tercer quart ha sigut el millor visitant, com be a ser sovint, han jugat amb molta intensitat física, amb pressió i contraatac han pogut anotar, carregant de faltes als locals, si be, per ells eren la gran majoria de rebots, donant dobles o triples jugades que els ha propiciat mantenir el marcador en tot moment. parcial 10-11.

El quart període va ser de poder a poder, el tir exterior visitant no va funcionar i l’única opció era a partir de la defensa poder córrer i anotar, si be això passava en comptades ocasions degut a que el rebot era totalment local, tant en atac com en defensa. Malgrat carregar de personals i que el tir lliure avui era força bo, 54% (21 de 30 intents) aquesta era la única opció d'anotar. El quart era clarament local per 18-14.

Malgrat un bon 54% en tir lliure, 11 de 46 intents en tir de 2 24% molt pobre i molt dolent el percentatge en triples, 2 de 10 intents 11% , molt per sota dels percentatges de la lligueta. (42%-36%-22%). Estadística Acumulada.

Estadística del Partit

C.A. El col•legiat S. Fernández (1691) va anar de mes a menys, molt a menys, el partit se li en va anar de les mans, amb decisions equivocades per ambdues parts, i amb sortides lingüístiques que un àrbitre de la FCB no pot fer.