diumenge, 10 d’abril del 2011

CB Santa Eugènia de Berga 65 - CB Blanes 56


Victòria expectacular davant el líder de la lligueta en el millor partit de la temporada com a local, i que dóna mostra de la irregularitat del equip,  que es capaç de fer el millor i el pitjor tal com comentàvem la setmana passada.


El partit s'ha jugat de poder a poder des del primer quart del partit, amb marcadors molt ajustats i sense donar avantatges al rival.


El primer quart ha començat amb una alta eficiència en el tir exterior local i amb total captura del rebot visitant que ha propiciat un molt bon empat a 16 punts (16-16).

En el segon quart s'han alternat jugades per ambdós equips amb bons contraatacs i entrades, mentre que els visitants aprofitaven l'alçada sota cistella, arribant a un final de quart ajustat però local per (15-13).

El tercer quart, normalment el millor local ha sigut visitant tot i que els locals han començat amb dos triples consecutius, els visitants han tingut una bona ratxa de cistelles que els locals no han sabut aturar ( 13-18).

Semblava que psicològicament els locals abaixarien els braços, però lluny d'això han recuperat el seu millor to, i amb bons encerts al tir exterior compaginant entrades on la defensa visitant es veia impotent han sabut minar la moral visitant que mai ha estat en disposició de guanyar el partit, parcial (21-9).

Destacar el bon encert en les tres línies de tir, el tirs lliures amb un 56% (10 de 18), en tirs de 2 un 43% (20 de 47) i en triples un 36% ( 5 de 14 intents) que fa pujar l'Estadística acumulada.

Estadístiques del partit  (cal tenir en compta que el segon quart l'estadística és la de l'acta, ho dic perquè desvirtua una mica l'encert).


C.A. el col·legiat ha marcat una línia molt rígida en les faltes personals i ha sabut mantenir-la al llarg del partit i per ambos equips per igual, ha tingut algunes errades en jugades molt ràpides que no ha sabut veure, si be, ha xiulat tot allò que ha vist. Bona feina.

4 comentaris:

Sinu ha dit...

penso k en akests partit tothom a jugat bastant b.
po si em guanyat a set gracies als anims del public.
moltes gracies nois ;)

Morris ha dit...

be, s'han de ficar dins eh!!!!

però si , si, siiiii, amb aquest públic sempre, podem anar molt lluny!!!

reformesrovira@hotmail.es ha dit...

FELICITATS NOIS,el millor partit de la tempoorada,heu jugat tots molt be.Fins el proxim partit,si heu guanyat aquet partit,tambe podeu guanyat els que falten,endavant i sort.

perpi ha dit...

molt be nois, felicitats a tots. es nota que estaveu motivats per guanyar i amb la ajuda del públic no podeu fallar, endevant nanos!!