diumenge, 20 de març del 2011

Milner Arenys Basquet A 52 - CB Santa Eugènia de Berga 48

Primer partit de la segona volta i nova derrota com a visitants en un dels millors partits de la temporada i on no mereixien perdre.

El primer quart ha començat força be pels interessos dels visitants, malgrat les faltes personals xiulades en contra han respost amb tirs exteriors que han entrat a la majoria i que han propiciat  dominar inicialment el marcador, si be els locals també han sabut respondre amb un bon tir i penetracions que sumaven bonus, en el tram final del quart han sabut rendibilitzar-ho a base de tirs lliures, parcial 16-12.

El segon quart ha sigut visitant totalment, la gran defensa plantejada ha propiciat errors que els de Santa Eugènia han sabut aprofitar tant en entrades a contraatac, com en tir exterior i han pogut igualar al marcador i fins i tot posar-se per endavant en el minut 9 dominaven per 23-27 màxima diferencia del partit, finalitzant el parcial per un clar 9-15 i marxant al marcador amb un igualat 25-27 que prometia lo millor a la segona  part.

El tercer període ha tingut de tot, la lluita i la intensitat defensiva visitant quedaven contrarestades pel rebot i contraatac local, ha estat tan igualat que el període ha acabat amb un 15-15 i amb una avantatge mínima visitant per 40-42.

El darrer quart ha acabat imposant-se una millor resolució local, potser mes experimentat, han sabut tenir el cap mes clar i aprofitar les seves positivitats per acabar guanyant el parcial 12-6 i el partit 52-48.

Possiblement el millor partit de la temporada, en estadístiques tots els jugadors tenen valoració positiva malgrat s'ha distribuit força el temps de joc, a diferencia dels locals on algun jugador no ha jugat ni un minut.
el percentatges de tir lliure 29% amb 2 de 7 ens podia donar el partit, els tir de 2 al 40% i els triples el 25%, destacar la diferencia entre faltes comeses i rebudes, 21-15 força significatiu.
Dismuneix el percentatge mitg de la Fase Regular en 1 punt els tirs lliures (43%), pero aumenta el tir de 2 de 1 punt tambè (36%) i el mateix pasa en els triples del 21% pasem al 22%. Resúm Fase Regular actualitzat.

C.A. Quasi be no val la pena parlar sobre el col·legiat A. Martinez (1127) prepotència, inseguretat, manca d' equanimitat, son alguns dels adjectius que aquest senyor ha demostrat avui, on per no saber, ni el mínim diàleg amb els jugadors ni la banqueta, que dona mostra dels adjectius que ha distribuit a la pista del Arenys, on segurament els visitants podien perdre, però que vist l'arbitratge crec que son els veritables guanyadors.