diumenge, 6 de març del 2011

CB Valldemia A 58 - CB Sta. Eugènia de Berga 27

Darrera sortida i quarta derrota consecutiva dels osonencs a la pista dels Maristes Valldemia de Mataró per un resultat escandalòs, 31 punts de diferencia, la derrota mes important dels últims anys.

El partit a començar amb un parcial local de 8-2 i una reacció visitant que empatava a 8 punts i finalitzava el primer parcial per 11-8 local, semblava que els visitants reaccionaven a un millor encert dels de Mataró, ha sigut un miratge doncs en el segon quart un nou parcial de 11-0 tant sols han anotat un cistella deixant el parcial 11-2 i per terra les aspiracions de fer quelcom positiu en aquest partit i els ànims de tots el jugadors i entrenador a la segona part..

El tercer quart tot i ser el millor dels osonencs, mai han pogut guanyar-lo i s'han acabat imposant, la bona pressió local, amb un possicionament defensiu que ha propiciat que no funciones ni el tir exterior, i a pesar de la bona defensa visitant, han sabut anotar amb tirs ben possicionats. 16-10
Amb el braços totalment per terra el darrer període ha confirmat que avui no era el dia dels de Santa Eugènia, on tan sols teníem un jugador posat en el partit. 20-5.

Estadístiques del Partit



C.A. el col·legiat 1659 dels millors que mai he vist

4 comentaris:

Anònim ha dit...

molt Carnaval de torelló potser ?

Morris ha dit...

Carnaval?, és possible, però no tots van anar-hi.
Em quedo amb la cara que li va quedar a l'entrenador...."mai havien tirat la tovallola", "no he sabut fer-los reaccionar"...
be, un partit dolent el te tothom oi?

Anònim ha dit...

és veritat que un partit dolent sempre i ha de ser amb una lliga però que alguns jugadors no siguin prou responsables que estan jugant un A !!!!!

basquetbloc ha dit...

Jo no ho agafaria com a manca de responsabilitat en general, crec que es mes una manca d'encert en el segon quart, dues dades: 0 de 11 intents en tir de 2 i 0 de 5 en triples.
Si entra lo que normalment entra estaríem parlant d'un partit perdut amb mes igualtat al marcador, perquè el quart període no haurien abaixat els braços, i el parcial no hauria sigut el de 20 a 5.
En definitiva crec que es varen produir un cúmul de circumstancies negatives.
Ara cal aprendre i esborrar de la retina i centrar-se en el pròxim partit.