diumenge, 13 de març del 2011

CB Santa Eugènia de Berga 56 - CB Sant Celoni A 50



Darrer partit com a local a l'equador de la Fase Regular i nova victòria deixant la fase amb un 4 a 4.

El primer quart ha tingut un grau d'encert força bo, on el tir exterior a funcionat per ambdós equips, els locals han començat molt forts, però els visitants han sabut contra restar l'avantatge inicial (8-0 ) i amb un triple i tres cistelles han sabut igualar i acabar per 12-11 local.

El segon parcial han començat a jugar de tu a tu i la major alçada visitant a propiciat aconseguir la major part dels rebots, gaudint cistelles fàcils a mes d'un bon tir exterior, els locals han començat a carregar de faltes sense aprofitar els tirs lliures, han tingut que fer conbinacions per poder anotar, parcial molt ajustat com el primer però favorable als visitants per 14-15, el que deixa la mitja part amb un 26-26.

El tercer quart ha sigut  visitant, si be al principi els locals han marxat en el marcador fruit d'un bon encert en el tir exterior, parcial 10-1 min. 5, els visitants han demostrat maduresa mental, doncs lluny d'ensorrar-se han sabut fer el seu joc i aprofitar les seves virtuts, per capgirar de nou el marcador amb un resultat del parcial de 12-14. que els posava endavant en el marcador per 38 a 40.

El darrer parcial ha sigut clarament local, malgrat tres jugades visitants, a l'ampolla on la major alçada permetia tirs fàcils del seu pivot, el tir exterior no els hi va entrar i contrarestat per una defensa agressiva local, el contraatac i un major encert del tir ha permès aconseguir la victòria. parcial 18-10, resultat final 56-50.

Seguim en un percentatges de tir lliure molt dolents (18%) 2 de 11 intents, el tir de 2 ha sigut millor 21 de 41 (51%) i els triples milloren comparativament els darrers partits, 4 de 16 (25%).




C.A. el col·legiat 1401 A.Garcia de lo milloret de la lliga, estem de sort últimament, i ens permeten gaudir de gent que col·labora, sap instruir, xiula equitativament.

3 comentaris:

Morris ha dit...

La xapa és legal oi?

Unknown ha dit...

Quina xapa?

Morris ha dit...

la que li fan al numero 15 local i xiulen falta al 10 visitant!!!