diumenge, 27 de març del 2011

CB Santa Eugènia de Berga 45 - CB Vic 62

Primera derrota a domicili a la fase regular davant el lider de la categoria, en un partit de molta intensitat.

El primer quart els atacs han superat les defenses  malgrat el començament fred local, i on la major alçada visitant ha sabut rendibilitzar les seves incursions a la zona. Parcial 12-18.
El segon parcial s'han ajustat les defenses, i el joc s'ha ralentit, que era el que volien els locals per tal d'aturar els possibles contraatacs, si be no han sabut traduir-ho en punts, i el parcial ha sigut novament visitant, 8-11.
El tercer quart s'ha jugat de tu a tu, si be, les errades han dominat els encerts, la defensa en zona local alternava encerts i errades també produïdes per un bon atac visitant.
El darrer parcial ha sigut el definitiu malgrat els visitants tenien controlat el resultat final, han mantingut una gran intensitat, en contrapartida el tir exterior local ha començat ha entrar, si be, no han pogut guanyar cap parcial, 15-18. Victòria merescuda pels visitants, si be, només han ensenyat una bona pressió, intensa, i individualitats que marcaven la diferencia, ni el tir exterior, ni l'atac passiu ens han ensenyat coses, malgrat això, felicitats.

El tir lliure segueix com assignatura pendent, avui per sota la mitja de tros, 8 de 16 (33%), en canvi el tir de 2 34% i sobretot el triple 23% dintre els percentatges de la lliga. Estadística acumulada.



C.A. El col·legiat nº1833 M Yanguez mai ha sabut estar a l'alçada del partit, s'ha deixat influir, i no ha sigut equitatiu, no ha xiulat igual als dos equips i no ha mantingut el mateix criteri al llarg del partit, malgrat a xiulat el que ha vist, ha deixat de veure moltes estones. 28 faltes locals on la mitja de tota la temporada son 16, i les 20 visitants amb l'agressivitat defensiva,  dona mostra del criteri emprat.

10 comentaris:

Morris ha dit...

Avui s'ha notat el caliu del públic, els companys s'han portat!!! cada dia així!!!

capità ha dit...

Cadascú que es preocupi de l'ho seu, i deixeu en pau qui té raó i qui no, i en principi si aquests jugadors no estàn a gust amb l'equip (cosa que no he sigut informat) poden marxar, no crec que s'els hi estigui amargant la vida.

animalsmitologics ha dit...

Anònim ha dit:
"Per cert tinc va em la lletra c no amb g, gran entès."

Una mica irònic corregir una falta i fer-ne una tan bàsica com el "em" en comptes de "amb".

Penso que si aquests jugadors no juguessin mai ja s'en haurien anat, i que si encara hi són és per alguna cosa.

PD.: Faig servir el compte d'un treball de l'any passat perquè pogueu distingir-me.

animalsmitologics ha dit...

Per cert, he estat mirant-me el lloc web del Vic i m'he fixat que pràcticament ni mencionen el cadet. Respecte el resultat només veig que posen el 45-61 i ni en fan un comentari com n'han fet dels altres resultats, potser el que passa és que teniu enveja...
Deixo la direcció a la que em refereixo i si el que passa és que no he trobat la noticia deixeu-ne un URL

http://www.clubbasquetvic.com/noticias.asp?idnoticia=763

Afició 1 ha dit...

El que he dit de l'afició no anava per el comportament al camp (de fet, amb els tambors i vuvuzeles no el vaig ni sentir) sino pel que han fet aquí, comentant després que un integrant del Santa Eugènia hagi felicitat als seus integrants i aficionats (al cap i a la fi haurien de ser com el 6é jugador) per l'esforç i l'actitud; aquest suposat aficionat del Vic que només de trobar el bloc del club ja ha vingut a escalfar l'ambient, a buscar problemes quan tot ja s'ha acabat i a remoure una jornada que ja ha estat acabada en lloc de pensar amb la vinent, que jo personalment espero que el Santa Eugènia i el Vic, ja que son equips de la meva comarca, guanyin

He dit.

sinu ha dit...

jo trobo k cadascun es te d preocupar de les seves coses i ja sta.
I si més calla la boca!! ok ;)

Josep M. Coll ha dit...

Després de llegir tots els comentaris vull donar l'oponió sobre alguns temes que heu esmentat:
1.Encara que la gent entengui o no, tothom té dret per donar la seva opinió sempre i quan,no es falti el respecte.
2.Respecte el públic, s'ha de respectar totes les aficions, siguin del Santa o de unaltre equip,ja que tothom anima als fills,parents o coneguts.
3.Sobre els tres dorsals que s'han esmentat,sé que dos d'ells amb els quals jo he parlat,el temps que s'els hi dóna al partit no els fa sentir discriminats. El tercer ja s'en ha parlat entre jugadors,pares i entrenadors.
4. Sobre el "robu" de jugadors per part del Vic jo tinc unaltre opinió. Crec que tota la comarca s'hauria d'unir i formar un club,així tots els jugadors podrien jugar a la categoria que els hi pertoca.

seentís! ha dit...

jo flipo am la gent! no dic res al respecte...
gran foto d'equip al final del video!sou mol grans noiis! ;)

ALFRED ha dit...

Hola,fa cuatre temporades que segueixo aquets nanos,i la veritat mantindre aquet grup senser cuatre temporades seguides,ja es un gran ke.Nanos que han començat a jugar a basquet en un pobla Taradell,on e
l´esport principal es l´hoquei patins,han estat marginats tant a les hores d´entrenament com a la dels partits.Per aixó es va pendra la decisió de marxar al pobla de Sta. Eugenia,on sigui dit els i van donar totes les facilitats del món,tot l´equip en grup crec que a millorat,sempre n´hi ha uns mes que altres.Veig bona armonia entre ells i el seu entrenador i aixo es el fruit del treball d´aquets anys,OS FELICITO A TOTS NOIS,deixeu de tocar els pebrots i que disfrutin fen el que mes els i agrada.Abanbs deia endavant Taradell i ara dic endavant Sta.Eugenia,perdeu o guanyeu,quedeu cuarts,sisens ó ultims,per la meva part os dic FELICITATS,endavant i força,i paseu dels comentaris, continueu siguen un grup d´amics que os agrada el basquet,i que a més compartiu estudis.BONA RESTA DE TEMPORADA.Per cert,no tinc el nivell C de catalá,he aprés l´idioma al carrer,s´e ménfot que en traieu faltes d´ortografia.

basquetbloc ha dit...

Molt be Alfred, tu si que vals, ets el seguidor número 1, segueix així i no canviïs!!!