diumenge, 20 de febrer del 2011

PME Les Franqueses 66 - CB Santa Eugènia de Berga 55


Nova derrota a domicili dels cadets a casa de les Franqueses i sutua en un 3 a 3 el resultat a la Fase Regular.

El primer quart ha sigut clau doncs els locals han sortit molt enxufats, el tir exterior, les ajudes i entrades sense defensa han propiciat una clara avantatge que al final ha sigut decisiva, tot i que ha sigut el quart on els visitants han tingut un tir acceptable, la diferencia de 12 punts han sigut insalvables, 22-10.
El segon quart ha estat igualat, els visitants s'han començat a treure la son de les orelles i han jugat mes agressivament, el que ha propiciat els pocs errors dels tiradors locals i han sabut aprofitar-los, tan per entrades com per tir exterior, finalitzant els parcial amb un 18-16 local, que finalitzaba la mitja part amb un 40-26.
El tercer període ha seguit la mateixa tònica, amb una mica mes de pressió, i la zona ha induït a que l'equip local fallés contra pronòstic doncs podíem patir el tir exterior, com així ha sigut en alguns cops, però el parcial ha sigut força positiu perdent el mateix de dos punts, 13-11.
El quart parcial amb els visitants mes alliberats, han començat a jugar sense complexes, amb entrades que han possibilitat la falta i ràpidament s'han posat en bonus, que no han sabut aprofitar, doncs han fet un percentatge de tir lliure en aquest parcial de 16 intents a 4 convertits, 12 punts que els podrien haver posat en el partit, de totes formes han guanyat el parcial per 13-18 i el resultat final de 66-55.

Molt dolent el percentatge de tir lliure global de 34% 10 de 29, també molt fluix el de 2 amb un 21%, 12 de 56, en canvi millor en triples, 29% 7 de 24, percentatge molt positiu en faltes rebudes i realitzades, 14-24.




C.A. el col·legiat C.Cortes, 1422, és d'aquells que fa pensar, en si la Federació no te prous elements per arbitrar o realment el nivell del arbitratge es tant pèssim. Aquest Sr. no està en condicions per arbitrar aquest nivell.

9 comentaris:

Terenci ha dit...

La ineptitud de l arbit arriba fins el punt que el diluns a les 13h encara no esta penjat el resultat daquest partit. Es ell qui passa els resultats a la fed.

La poca intensitat amb la que vam sortir al primer quart i el gran encert local ens va castigar per la resta de partit.

Morris ha dit...

Grande Terenci, mai millor dit en menys paraules.....


per cert lo dels resultats esportius que m'has de dir??

terenci ha dit...

resultats esportius? no capito

basquetbloc ha dit...

en el bloc, a la dreta a dalt, pots veure resultats de futbol o basquet en temps real, es d'una casa d'apostes però es xulo....

el vídeo està en marxa......

El cbró del poble del costat ha dit...

aquests són el tipus de comentaris que feu en aquest blog, quin fàstic que vingueu a Vic ja veureu lo que es una bona pallisa
.

basquetbloc ha dit...

eii cbró, no pixis fora de test!! que em surt la vena censora....

Gilbert arenas ha dit...

Perdona, una petita cosa cbro del poble del costat,ves en compte en les coses que dius, que te les acabarás menjan. Menys fums i més humiltat. Em sap greu que una persona com tu dongui una imatge equivocada del que es el teu equip. Els comentaris irrespectuosos aquí estan fora de lloc, tingueu present.

100%CBVIC ha dit...

tu per una vegada que la generació del 1995 pot tenir 2 equips a nivell A si més no que hi hagi pau i harmonia que discutir d'aquesta manera és per replentajant-se si fem bé la nostra feina. Uns no han de dir aquestes coses de l'àrbitre i els altres per comentar això no han ni d'entrar en aquest blog. Merci.

basquetbloc ha dit...

Segueixo dient, com administrador del blog, que està obert a tothom. En termes generals, podeu publicar continguts lliurement, sempre que el contingut no sigui il·legal, obscè, difamatori, amenaçador, que no infringeixi els drets de propietat intel·lectual, que no envaeixi la privadesa o que no sigui injuriós o objectable.