dissabte, 12 de febrer del 2011

CB Santa Eugènia de Berga 67 - Basquet 3 Vil·les A 59

Tercer partit de locals i tercera victòria del Santa Eugènia que desfà la igualtat de victòries i derrotes, i situa els osonencs al mig de la taula de la lligueta.

El primer quart ha sigut força complex, els locals han començat freds, i els visitants molt encertats de tir exterior, i a pesar que els de casa s'han recuperat, els del Maresme han fet un parcial de 0-10 i al minut 6 anaven al davant per un clar 8-21, fins que l'entrenador local ha posat tota la carn a la graella i els locals han  tornat un parcial de 9-0 acabant el primer quart amb un lluitat 18-21.
El segon quart els locals han començat amb molta mes intensitat, bona defensa i contraatacs que ha semblat sorprendre els visitants de Llavaneres, si be al final de quart s'han acostat en el marcador, aquest, ha sigut local per 16-12, acabant a la mitja part amb un igualadíssim 34-33 local.
El tercer quart normalment és el bo dels Osonencs, i per variar s'han trencat les estadístiques, doncs ha sigut totalment visitant, bàsicament pel tir exterior i un millor rebot.
El darrer quart ha estat el millor local, el tir exterior ha entrat i acompanyats d'una bona defensa provocava l'errada visitant, que per moments se sortien amb la seva i majoritàriament amb entrades individuals anotaven, finalment l'empenta i intensitat del Santa Eugènia a fet que guanyessin el parcial amb un clar 22-10 i el partit per 67-59.





C.A. El col·legiat Celma JM 1015 no ha agradat a ningú, no ha sabut portar el partit sota control i desprès a xiulat sense criteri, fent que els jugadors es descentressin i en alguna ocasió amb certa violència.
La Grada necessita millorar.

10 comentaris:

Morris ha dit...

son pases oi?

Terence ha dit...

quines?

Morris ha dit...

les que fa el numero 34 visitant!!! davant la pantalla del numero 6 local

basquetbloc ha dit...

Per cert, el darrer tall de vídeo el 15 visitant entra amb tota la malla llet al numero 9 a fer mal!!! quina vergonya aquests de Llavaneres.....

Anònim ha dit...

Home, si esteu parlant de mala llet mireu bé el vostre numero 6 ja que els seus ulls no són massa normals i el partit no es que es decidis per el bon joc del sta eugenia sino per les males decisions dels arbitres. Per favor per fer més imparcials els videos podries posar-los tots sencers ja que així les opinions serien més encertades.
Si voleu parlar de bàsquet en teniu que aprendre primer i després potser podrem parlar com a persones civilitzades.

basquetbloc ha dit...

home, per fi una ment privilegiada, que ens obrirà la llum del bàsquet....suposo que com és un vídeo personal, puc triar "al meu gust" les jugades oi? faltaria plus!

Terence ha dit...

Només he de dir que el número 6 és competitiu,un pèl impulsiu,i un portent; però si fa mal no és amb la intenció, ni de bon tros, amb la que ho fa aquest número 15 maresmenc. Amb tot el respecte, crec que les males decisions arbitrals del partit no van beneficiar a cap dels dos. S'ha de saber perdre i també guanyar.

basquetbloc ha dit...

lo bordaste de nuevo!!! plas, plas plas!!!

Anònim ha dit...

toti tenca el bloc i sedeix-lo a en Terence !

basquetbloc ha dit...

és vostre!!!