diumenge, 6 de febrer del 2011

CB Blanes A 54 - CB Santa Eugènia de Berga 37



Segon partit a domicili i segona derrota dels cadets a la fase regular davant un imponent Blanes.

El partit ha estat molt disputat i travat de principi a fi, ningú a regalat res, i solament un millor rebot i l'encert en el tir a decidit el partit.

El primer quart ha començat amb bones anotacions i els visitants  al minut 7 anaven guanyant  per 7 a 8, els locals potser no s'esperaven que aquests noiets de comarques puguin jugar així, fins que la maquinaria del Blanes ha començat a funcionar, el jugador 8 i el millor rebot han posat les coses al seu lloc, finalitzant el quart amb un 15-10 local.
El segon quart ha seguit la mateixa tònica, els visitants han pogut carregar de faltes, però els tirs lliures no han entrat i els locals han aprofitat el expectacular tir exterior per fer una escletxa de 10 punts que ha marcat la diferencia i que acabava la mitja apart per 27-17.
El tercer quart els visitants han tornat a treure l'artilleria, una bona defensa sobre el canoner local i el contraatac visitant, amb ajudes defensives i tirs fàcils han propiciat que guanyessin el parcial davant la incertesa dels locals, parcial de 7-10.
El darrer període ha sigut totalment local, el parcial de 20-10 això ho demostra, tot i que els visitants han provat el tir exterior, no ha entrat, 1 de 5 20% en aquest quart, solament puntuaven les entrades i tirs ben posicionats que si s'han realitzat, malgrat tot el rival ha estat molt superior, i amb dos jugadors el nº18 pivot local 12 punts i el aler  nº8 23 punts han sumat mes punts que els visitants.

 
El tir lliure segueix car, 3 de 12 (25%), el tir de 2 es manté en un 33% 14 de 42 intents, els triples molt cars amb un 2 de 15 intents (13%) tant sols 26 rebots totals, destacar les 12 assistències i les 28 pèrdues per tant sols 22 recuperacions, tot i el percentatge de faltes a favor 13 per 20.


C.A. El senyor Carvajal, ha xiulat de forma irregular, tot el que ha vist, permetent molt contacte, que desnivellava el transcurs del joc, amb alguna errada destacable, ens el reservem per partits de local.

12 comentaris:

BIRD ha dit...

Els visitants van merèixer un marcador més just. En els últims tres minuts el Blanes anota 10 d'aquests 20 punts de l'últim parcial. Chapeau pel número 8 del Blanes, un crack

Ocellet ha dit...

La defensa visitant no va poder aguantar tanta estona la mateixa intensitat a pesar que no estaven carregats de faltes, tant sols 1 tenia 3.
A casa els farem patir una mica mes, espero.

kareem ha dit...

Molt ben editat aquest video, qui màquina

Abdul-Jabbar ha dit...

windows 7 Ultimate
Intel Core Duo CPU E7300 2.66GHz
8 GB RAM a 64 bits

Càmera Canon Legria HD

Gràcies!.

basquetbloc ha dit...

No us sembla camp enrere la segona jugada del vídeo?, el jugador no agafa la bola amb les dos mans, però la te controlada oi?

Anònim ha dit...

A Vic ens han arribat rumors que el pròxim any els jugadors núm 6 i 11 marxen, camvien d'equip.És veritat o mentida?

rumorsdevic ha dit...

es camp enrere clar

basquetbloc ha dit...

anonim-rumorsdevic doncs no ho se,l'any que be ja veurem, lo important es que s'ho passin be jugant, entrenant, i aquest any ja ens em exiliat un cop... de totes formes jo tinc una màxima, que diu...fins que no ho vegi no m'ho crec, i rumors son rumors !!!

o sigui, tan sols tocar-la en camp contrari si desprès controla en propi es camp enrere?

Anònim ha dit...

Podria ser que el 6 i el 11 canviïn d'equip. Sóc observador d'un club important a Catalunya i la cosa no pinta malament.

representant ha dit...

ostres, doncs haurem de parlar-ne oi?

Anònim ha dit...

Deixeu els rumors i que cadascu es concentri en la seva feina. Els jugadors ara mateix númes pensen en el present, que es la lliga. De l'any que ve ja s'en parlar més endevant.

Kareeem ha dit...

Avui ho han demostrat amb una meritòria victòria