diumenge, 23 de gener del 2011

CB Vic 1 68 - CB Santa Eugènia de Berga 57

Primera derrota oficial de la temporada en el segon partit de la fase regular davant un Vic mes experimentat.

El primer quart ha començat be pels visitants que jugant sense complexes han tingut un parcial de 0-6, ha sigut un miratge doncs els locals han començat a defensar molt fort, ratllant la permissivitat i amb recuperacions i contra-atacs s'han recuperat, ajudats per la major alçada, la possessió de la pilota sempre ha sigut local, girant el marcador i acabant el primer parcial per 14-10.
El segon quart ha sigut clau, els locals han reforçat la pressió i a base de contraatacs i rebot en el tir han fet un bon parcial, els visitants no podien carregar-se de personals i han deixat escletxes per on rebien entrades definitives, malgrat això i a la poca rotació de banqueta que podien fer, han aguantat i han anotat  a base de tirs lliures, parcial de 21-12, que provoca un resultat a la mitja part de 35-22. Tant sols 15 rebots, 9 recuperacions i  12 pèrdues, i segueix la proporció de faltes xiulades en contra 11-14.
El tercer quart s'ha jugat de poder a poder, amb bones defenses per ambdós equips, mentre uns aprofitaven una millor alçada en les entrades i les faltes personals , els altres la seva rauxa i l'assistència per entrar dins i anotar tot i la angoixosa pressió local,  el parcial  16-12  ho diu tot. 
El darrer quart els visitants han donat tot el que tenien dins, amb intensitat, força, tir, i la mostra es que han guanyat el parcial per 17-23, acostant-se a dos minuts del final a set punts, i posant molt nerviosos als vigatans, que han guanyat merescudament pel resultat final de 68-57.

Els percentatges de tir lliure 50%, 11 de 22 han pogut ser determinants, de 2 un pobre 29% 14 de 48 intents, i en triples un bon 46% amb un 6 de 13 intents, potser era un dia per provar aquest tir abans del quart temps, els rebots 28, tant sols 6 en atac, avui estadística negativa en pilotes recuperades i perdudes amb 18 per 21 i finalment s'han igualat les faltes personals amb un 23-21.




C.A., el àrbitre ha sabut contemporitzar, si be, la primera meitat no ha sigut equitatiu en l'arbitratge, i tan sols quant els locals han marxat clarament ha xiulat correctament.

5 comentaris:

Terence ha dit...

Al darrer quart, ja amb el Vic més cansat (no massa però) va poder-se llançar de tres.

Morris ha dit...

si, clar, amb mes rotació, podien mantenir la intensitat, però així i tot, la selecció de tir, i tot el que vulguis, no ho varen ni intentar...

Sada ha dit...

jo crec que es va sortir amb massa nerviossisma,i una mica massa de por;en global crec que es va fer un bon partit,ànims i endevant

Grimau ha dit...

cagun lou tius, que no passa res... quina poca sang ...!! encara recordo els meus temps de cadet......

Anònim ha dit...

Vic va fer un partit fluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuix