dissabte, 15 de gener del 2011

CB Sta. Eugènia 57 - Milner- Arenys Basquet A 47

Primer partit de Fase Regular a la categoria A2 i primera victòria dels nostres cadets a la pista local del Pavelló Municipal de Santa Eugènia de Berga.

El partit ha començar mes calent que la gèlida temperatura que dominava la comarca aquest matí, doncs els locals han estat molt encertats en el tir exterior, 3 triples i un tir de 2 en els primers 4 minuts, 11-2, semblava que això fos un pecat, doncs tothom estava demanant l'entrada a l'interior d'una solida defensa visitant, quan, estant encertats en el tir, valia la pena aprofitar-ho, i no ha estat així, els visitants han començat a assolir la pilota des del darrera, i han començat a anotar fins a igualar el primer quart amb un 11-10.
El segon quart a seguit la mateixa línia, i malgrat els locals han començat a entrar dins la zona i anotar, els visitants han anat fent el mateix i les ratxes han anat canviant, fins acabat el quart per un parcial de 10-12 visitant que deixava un marcador a la mitja part de 22-21 local.
El tercer quart a sigut la clau, els de Santa Eugènia han sabut dominar el rebot, tancar-se en defensa i arrodonir els tirs, i les entrades a cistella visitant, dominant el període per un clar 20-9.
El darrer quart ha estat jugat de poder a poder, si be els locals han sabut portar el ritme i a cada cistella visitant feien el propi fins acabar amb un igualat 16-16 que donava un resultat final de 57-47.


Bona primera experiència en aquesta categoria que ha de donar confiança als locals mes temeruts, i on ningú es menja ningú, tot i l'alçada superior i la velocitat que s'hi juga, amb esforç, motivació, voluntat i un mínim d'encert podem jugar i fins i tot guanyar.

Estadística del Partit
*manca una part de gravació del tercer quart, i per tant l'estadística només te en compta l'acta.

N.A. Malgrat errades puntuals i la correcció en les faltes personals ha sabut estar a l'alçada del partit.

3 comentaris:

lluís ha dit...

quina mala il·luminació del camp, els pobres de vegades debien estar encegats pel sol. al final hauràn de jugar amb gorra.

en qualsevol cas, continua bona la ratxa.

basquetbloc ha dit...

a la pista no es nota tant, i solament poden cegar-se quant estan a la banda.
Es la única font de calor, doncs el Pavelló no te calefacció i fot un fred que pela, no es veu, però els de la taula portem guants i un cafè amb llet....
però efectivament, al vídeo esta molt fosc per l'efecte de la llum.

terence ha dit...

Es el que es denomina, contrallum. Per cert, aixo de que faci frred ja ens va be perque en una lliga on la majoria dequips son del maresme, els 6-8 graus de diferencia es noten i ls ekips comencen freds.

Ben jugat