diumenge, 30 de gener del 2011

CB Santa Eugènia de Berga 52 - UBSA 49

Tercer partit de la fase regular i segona victòria del cadet del Santa Eugènia, que es mostra invicte com a local, davant un lluitador equip metropolità del UBSA.

El primer quart ha sigut de tanteig, on les defenses han superat els atacs, molt imprecisos en el tir, destacar la bona línia que portem en els lliures, en aquest moment 3 de 4 (75%), en canvi en el triple 1 de 5 (20%).
El segon quart s'han destapat les essències del joc per ambdós equips, jugant amb força i de tu a tu, amb ajudes i ficant la ma a limit del reglament, bons talls i assistències amb un parcial de 14-13 local, i marxant a la mitja part amb un 24-19.
El tercer parcial ha anat en la mateixa línia, els visitants ràpidament s'han posat en bonus i els locals han aprofitat els tirs lliures en un 50%, mentre que els del UBSA han convertit el tir exterior, i l'assistència a sota el tauler aprofitant l'alçada, els locals desencertats en l'exterior anotaven amb el contraatac i l'entrada a cistella, parcial pels visitants 16-17.
El darrer quart ha dominat el nerviosisme, bon sistema defensiu, la zona ha agafat per sorpresa els visitants, que han perdut moltes pilotes, que no s'han sabut aprofitar en contraatac, malgrat això provocaven faltes i amb bonus a favor han puntuat les cistelles necessàries per guanyar el partit, tot i que el quart ha sigut novament visitant 12-13.
Les estadístiques segueixen fluixes en tir, tant sols un 52% en tirs lliures, ha millorat el tir de 2 , 17 de 43 (40%) amb un percentatge on tots els jugadors han anotat, malament en triples, 1 de 12 intents 8%, 38 rebots, poques assistències, igualtat en perdudes i recuperades, important les faltes comeses 13 per 24 rebudes. Pràcticament valoració positiva per tot l'equip.

L'afició del Santa Eugènia segueix amb puntuació negativa, al contrari que la setmana passada amb el Vic, on els jugadors van palpar que existíem, avui tant sols sentien els comentaristes del UBSA, i ens ho reclamen.




C.A. ha deixat jugar, equitativament per abdos equips, deixant contactes ratllant la duresa extrema pel meu gust, ha estat massa permissiu en les sortides de banda, els 5 segons s'han superat en forces vegades, ha estat molt atent a les protestes i comportament de jugadors, no sempre amb èxit, doncs amb el seu arbitratge ha impregnat un nerviosisme que no ajuda ni als jugadors, ni al seu propi desenvolupament.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

És deseNvolupament no desembolupament.

n va acompanyada de v
m va acompanyada de b

Però bé, "cada uno a su ritmo". Serà un error al teclejar.

basquetbloc ha dit...

gràcies anònim, si , segurament, si es que no podem estar per tot, però en el fons, i estàs d'acord?

Terence ha dit...

No sabia que entre els lectors de totibloc hi havia filòlegs...
Bé, dissabte va costar guanyar a un bon equip d'una gran escola com l'UBSA. De moment ja entenim dos al sac, mentre no perdonem a casa i intentem guanyar a fora, anem bé...

Morris ha dit...

jo crec que em guanyat els dos mes febles de la lliga, i a fora ens costaran de guanyar, però aquest equip ja ens ha demostrat que no s'arruga davant cap rival, encara que sigui molt mes fort que ells, donaran la cara. Cal però, saber re-dirigir-los correctament i apagar incendis. Aquest dissabte a plantar cara davant els mes forts!!!

Terence ha dit...

Podries explicar millor aquesta penúltima frase?

Morris ha dit...

si, en el suposat cas de derrota..... cal....

Anònim ha dit...

A Vic ens han arribat rumors de que el pròxim any el jugador núm. 6 i el jugagor núm. 8 us deixen. Què hi ha de cert?

representant ha dit...

quant pagueu?