diumenge, 12 de desembre del 2010

CB Santa Eugènia de Berga. 51 - CB La Garriga 41

Partit interessant el disputat aquest dissabte a la pista dels osonencs. Com tots els partits jugats amb els del Vallès Oriental ha sigut un partit jugat de tu a tu, sense complexes, amb força i sense deixar res al tinter.
Bona proba daixò es que malgrat els locals avui han marxat de bon començament amb avantatges de 5 i 6 punts els dos primers quarts, els garriguencs no s'han vingut avall i s'han mantingut, empatant el tercer quart a 10 i guanyat el darrer quart de 2 punts.

El primer quart tot i començar anotat La Garriga els locals han sabut contrarestar en base a bon tir, amb dos triples de 5 intents i cobrant punts de tir lliure tot i el 3 de 6 intents.
El segon també ha sigut clarament local, amb bones cistelles, talls i tirs ben distribuïts, els visitants han sabut provocar l'entrada i cobrar falta local, doncs han tingut un 5 de 8 en tirs lliures del 9 aconseguits en el quart.
El tercer i el quart període han sigut força semblants, amb millors defenses que atacs i un major físic dels locals ha sigut determinant en mantenir el marcador, tot i que s'ha distribuit minuts entre la totalitat de jugadors.

Els parcials han sigut 17-12, 15-9, 10-10 i 8-10

Bones estadístiques a nivell general, es millora en percentatges de tir lliure i sobretot de 2 punts 34% i triple 18%. destacar aquesta setmana el 11 amb una valoració de 26 punts.




Estadístiques del Partit

C.A. L'arbitre d'avui Claret E. 1679 ha estat força be, dels millors de la Fase Prèvia, físicament molt ben situat a les jugades, amb bona situació, ha mantingut una línia regular tot el partit, xiulant amb claredat i fermesa i molts pocs errors malgrat els comentaris de manca d'equitat del entrenador visitant.

1 comentari:

lluís. ha dit...

Boníssima aquesta repetició a càmera lenta del triple garriguenc desde quasi mitg camp. Que bé que queden aquestes cistelles quan entren i que malament quan no :P