dilluns, 15 de novembre del 2010

CB Torelló Negre 43 - CB Santa Eugènia de Berga 89


Nova victòria dels de Santa Eugènia aquest cop a la pista del Torelló en el primer partit de la segona volta de la fase prèvia.

El partit va començar molt apàtic i espès pels visitants, i s'està convertint en una tònica habitual, aquest cop davant un rival molt mes feble, han rebut un parcial de 8 a 0, 10-2 al minut 6 de partit, però amb l'entrada d'un jugador al cinquet l'escenari ha canviat radicalment i mica en mica han pogut acabar el primer quart perdent de dos punts (17-15).
La clau i la confirmació de la remuntada han estat el segon i el tercer quart on la fermesa defensiva visitant acompanyada de contraatacs efectius i millor intensitat en el rebot ofensiu amb cistella final,  o falta i tir addicional han permès que els de Santa Eugènia acabessin la primera meitat amb un 26-37 i desprès un definitiu 63-33 a finals del 3er quart.
El darrer quart han sabut controlar la diferencia, i amb la confiança de saber-se guanyadors han jugat amb la tranquil·litat necessària per acabar jugades davant un rival enfonsat.

Els parcials han sigut 17-15, 9-22, 7-26, i 10-26

Han anotat quasi tots el jugadors i s'ha tancat la valoració en positiu, destacar que tres jugadors han superat els 20 punts de valoració  i quatre han superat els 15 punts d'anotació.

El Tir lliure segueix baix 32%, els tir de 2 millora en un 51% i el triple cau, aquesta setmana 0 de 9
S'ha assistit be, molt bon rati en pilotes recuperades/perdudes, 50% en faltes, 50% en rebots atac/defensa.





C.A. L'arbitre 1050 no ha agradat malgrat ha tingut un arbitratge fàcil i sense gaires complicacions

6 comentaris:

basquetbloc ha dit...

El vic a caigut a la pista del Tona d'un punt, 44-43, això situa el Escola Pia com a segons en solitari, i son els pròxims rivals, els de Granollers visiten la Comarca desprès de desempallegar-se dels de La Garriga per 66-49

dusko ha dit...

L'escola pia està en forma, porta una bona ratxa de partits i vindran a Santa a recuperar la derrota de la primera volta. Ja cal que els guerrers es preparin per combatre dissabte. Amb aquesta estadística de lliures no farem res. Cal millorar en moltes coses encara. Val a dir però, que si seguim amb aquesta actitud estem en el bon camí. La resta es pot corregir. Ànims, treball, sacrifici i ambició!

dusko ha dit...

Per cert, cada dia m'agrada més com escriu el paio que porta aquest bloc, proper Premi Blocs Catalunya JA!!!

Josepe ha dit...

Hola nois, aneu llençats.
Nosaltres vam caure a Granollers. Ens afecta el joc de frec a frec. Tot i això el segon quart va ser el millor que hem jugat aquest any 10-24: defensa a tot el camp, contraatacs, ajudes defensives, bon rebot...(marcador al descans 24-32). Però la bronca del míster local els hi va fer reaccionar i pressionar-nos la sortida de la bola amb 3 defensors. No vam saber restablir la moral i no entrava res.
Anotadors EPia:13(16), 10(12), 6i12(8), 11i15(5), 8(4), 5i14(2), 4(1).
T1 19/38, T2 25/52, T3 0/6.
Salut i espero que us faci servei la informació.
JP

basquetbloc ha dit...

No te'n fotis que m'hi presento!!!! jejejjej
Per cert, espera a veure el vídeo, quant sàpiga tot el que s'hi pot fer....
avui 9 minuts, encara no tinc molt controlades les fotos, però n'aprendré....

basquetbloc ha dit...

Gràcies Josepe, segur que ens servirà, quant vàrem jugar al seu camp varen defensar amb tres jugadors la mateixa jugada, i com es pista petita, a vegades ens varen recuperar bola, crec que en Dusko ho te controlat. També ens passava l'any passat a nosaltres, amb equips de segon any, mes forts, com no estiguéssim molt encertats en el tir exterior, sempre acabàvem perden el partit contra defenses en zona. L'any vinent us tocarà al revés.