diumenge, 28 de novembre del 2010

CB Tona 44 -CB Santa Eugènia de Berga 47

Partit de tornada molt igualat davant el Tona ahir a la seva pista.

Els dos intents d'escapar en el marcador, de 7 i 5 punts varen esser contrarestats pels locals, igualant un marcador que solament a 2 minuts del final varen veure guanyat.

Com de costum el primer quart es excessivament fred, sembla un partit de boxa on els dos contrincants s'estudien, es fan tímids cops, intenten jabs per calcular distancies, i no es fins el segon o el tercer on intenten directes a fi de guanyar el combat. Els parcials dels primers quarts quasi be mai arriben a 10 punts, ahir 4-6.

El segon quart va seguir la mateixa tònica si be, els dos equips varen començar-se a despertar, els visitants ràpidament van posar-se en bonus i el locals varen tirar 16 intents de tir lliure, per sort només encertaren 6, i a la mitja part varen anar amb un ajustadíssim 13-14. El parcials en aquest moment eren 4 de 6 en lliures (67%) i 5 de 31 en tirs de 2 (16%), 0 de 4 en triples.

El tercer quart els dos equips han jugat sense complexes de tu a tu, i potser s'ha vist el millor basquet del partit, amb bons tirs, assistències, i jugades de mèrit, de totes formes també l'ha guanyat l'equip visitant per un punt 16-17, si be, els locals han apretat posant-se per davant en el minut 5 per 21-17, ha sigut la primera i darrera vegada que comandaven en el marcador, perquè ràpidament els de Santa Eugènia han reaccionat amb un 23-23, al final del quart s'arribava amb un 29-31.

El darrer quart ha sigut visitant també per un punt 15-16, i com a continuació del tercer s'han vist cistelles trenades, ajudes i talls, els visitants han anat agafant diferencies, i els locals acostant-se, finalment recital de faltes xiulades sense criteri, que han acostat els local a tres punts finals.


Els parcials han sigut 4-6, 9-8, 16-17, i 15-16.

El percentatges finals en tir lliure a baixat al 50% amb 8 cistelles de 16 intents, un 29% en tirs de 2 18 de 62 intents, i 1 de 8 un 13% en tirs de 3, 11 assistències i 24 recuperacions per 13 pèrdues, varem rebre mes taps dels posats, 2 per 3, i 21 faltes comeses per 19 rebudes.


C.A. L'àrbitre 1.330 ha estat en la seva línea habitual, amb xiulades incomprensibles, i amb criteris molt diferents a lo llarg del partit.

Molt lamentable l'actuació del delegat local.

Felicitar a tots perque aquest resultat fa que el Santa Eugènia guanyi la Fase Previa !!!

Molt be nanos!!

4 comentaris:

Lluís ha dit...

Felicitats pels bons resultats. No baixeu la guardia i seguiu treballant.

Anònim ha dit...

Aquests nanos s'ho mereixent tot, es nota que estan units i treballen de valent els entrenaments, no hi ha cap altre secret, FELICITATS!!!

El repte serà la Fase Regular.

Anònim ha dit...

Gran video. molt gran, quin cámara i quin equip tenim

Anònim ha dit...

jope!!!, aqui corre la vaselina......