dissabte, 20 de novembre del 2010

CB Sta. Eugènia 57 - AEC Escola Pia Granollers 38

Partit força disputat el que s'ha pogut veure aquest matí a la pista del Santa Eugènia de Berga entre els dos primers classificats del grup, Els del Vallès Oriental han començat força durs i ambdós s'han impregnat del gèlid ambient local, per variar, els locals també han començat freds i el primer parcial resultava un esquifit 9-4, que feia presagiar un marcador minúscul, ara be els de Granollers han començat molt be el segon quart i a base de penetracions amb falta i tirs lliures han donat la volta al marcador, han guanyat el parcial amb un clar 12-18. Ha coincidit amb un recital de faltes i de iniciatives per les dues bandes, acabant la mitja part amb un ajustadísim 21-22.
El tercer quart ha estat decisiu, els locals s'han tret la son de les orelles i han trenat multitud de jugades amb bon final, fàcils, rapides, i amb decisió, que ha sorprès a l'Escola Pia, que malgrat algun tir llunyà, no ha pogut parar la piconadora local, que, ha fet un parcial de 22-9, que al final ha sigut definitiu per l'aspiració dels dos conjunts.
El darrer quart ha seguit la tònica del tercer i a pesar de tímides reaccions visitants, els de Santa Eugènia han sabut contemporitzar amb el marcador de cara fins el final.

Els parcials han sigut: 9-4, 12-18, 22-9 i 14-7

El jugador nº12 ha tornat a fer un partit molt complert amb un 31 de valoració, record individual aquest any, 17 punts, 3 de 6 en lliures, i 7 de 13 el tirs de dos, 10 rebots, 4 assistències, 8 recuperacions, 2 taps i 3 faltes rebudes, xapeau!!!

Els globals de tirs segueixen molt fluixos, 38% en tir lliure, 48% de 2 i 7% en triples han de fer-nos reflexionar. S'ha rebotat be, amb 42, especialment el 6 amb 14, s'han recuperat menys pilotes que les que hem perdut, i hem tingut igualtat de faltes, 17.

C.A. L'arbitre 1338 m'ha agradat molt, malgrat no ha mantingut la línia en els dos temps, però sempre ha sigut equitatiu, i ha xiulat tot el que ha vist. M'ha sorprès especialment per la seva expressivitat i la normativa en el marcatge dels segons, era molt demostratiu, si eren segons de fora el camp o ho eren de possessió en camp propi, Felicitats Sr. Martinez.

5 comentaris:

dusko ha dit...

Les victories de Vic i Tona forcen l'empat en el segon lloc amb 4 triomfs i 3 desfetes amb l'escola pia. Proper desplaçament...dificilíssim!

basquetbloc ha dit...

Ostres, el nostre amic ha perdut d'un punt!!!, creia que podrien amb el Tona a casa,llàstima.
Be, sembla que el Santa te que anar guanyant el segon classificat cada setmana, ufff, triple empat, si, el Tona a casa deu ser complicat!! força i confiança!!

dusko ha dit...

si si, serà complicat. Aviam aquest video si no es fa esperar molt...

Josepe ha dit...

Encara em dura la decepció.
Vam fer mèrits per guanyar i estem en progressió, pero...
Al descans guanyàven de 8, a falta de 1', de 3. Ens deixem ficar un basket 1x1 sota el cèrcol, no fiquem els lliures i jo no vaig reaccionar...
Aquesta setmana tin 3 baixes: els dos bases i el pivot...
A la segona volta espero veure resultats...
Anotadors TONA:
8(19), 5(7), 12(6), 15(5), 11 i 6(4), 16(2), 20(1),4 i 7 i 10 (0)
T1 10/18, T2 18/55, T3 2/12
Salut i...
'a por ellos'

Anònim ha dit...

CB Tona 44 - 47 CB Santa Eugenia
Estic orgullós del comportament del meu equip perquè en cap moment hem sortit del partit i perquè hem demostrat, un cop més, que sabem perdre però també sabem guanyar. Gràcies als nou jugadors... per cert, hem assegurat la primera plaça del grup Felicitats