diumenge, 7 de novembre del 2010

CB Santa Eugènia de Berga 55 - CB Vic 36

Nova victòria dels cadets del Santa davant del rival millor classificat de la Fase Prèvia. El CB Vic no ha acomplert les expectatives que el situaven com el rival a batre en aquesta fase, i es dona per finalitzada aquesta primera volta dels locals, com equip invicte.

Els visitants han aguantat fins la primera meitat, on s'ha pogut veure un partit molt travat i espès, on les defenses superaven els atacs, molt escassos i desencertats. Fruit d'això s'ha acabat la primera meitat en 10 faltes rebudes per 7 comeses, però els locals han puntuat des del tir lliure, avui força millor que els darrers partits, doncs s'ha acabat amb un 55% d'encert dels 29 intents.

El primer quart s'ha acabat amb un 7 a 7 molt minse, però el segon quart s'ha començar a cimentar la diferencia local per 9 a 4, malgrat això el resultat a la mitja part era força baix 16-11 i tot presagiava a un marcador ridícul. La segona meitat tot ha canviat, el tercer quart els locals han millorat la intensitat i l'encert a pujat, tot i que els visitants de Vic han començat a encertar en el seu tir, els locals han sabut ser molt mes eficaços, acabant el període amb un clar 20-14.El darrer període han seguit amb la mateixa línea i els de Vic han vist que no podien guanyar el partit i han abaixat els braços acabant el quart amb un 19-11 local, que deixava enllestit el marcador final.

Com s'ha dit l'encert en el tir lliure ha sigut important, doncs s'han aconseguit 16 punts des d'aquesta línea. El tir de dos segueix molt discret amb un 38% d'encert, 18 de 48 intentats, i el triple molt baix amb un 9%, 1 encert de 11 intents. El rebot segueix sent del Santa Eugènia aquest any, i malgrat les assistències han baixat, em igualat les pilotes perdudes de les guanyades. Al final les faltes rebudes guanyen a les comeses 16-23, especial seguiment a les rebudes pel jugador nº9.

La millor valoració del partit pel jugador nº 12 amb un 24 de valoració. Felicitats Marcel!!
Participació de tot el grup malgrat algunes valoracions negatives que amb temps i confiança aniran millorant.




Estadístiques del Partit

C.A. L'àrbitre  nª 1330 ha estat imprecís en diverses fases del encontre, i s'ha deixat influir massa pel públic assistent, malgrat això sempre ha marcat un únic criteri en el joc, tallant el joc de mans pel de cos, lo que ha produït que es xiulessin tantes faltes. Els dos equips han jugat al límit i això  ha dificultat el seu xiulet.

6 comentaris:

Josepe ha dit...

Felicitats nois. No m'esperava una victòria tan clara. No em mal interpreteu: esperava que el Vic us donés més guerra.
Salut

JP

Lluís ha dit...

caram quina ratxa de victories :)

basquetbloc ha dit...

Be, si veus la primera meitat....molt justet, però a la segona van saber guanyar. Vosaltres vareu tenir un partit molt ajustat oi? els de Tona son molt rocosos, i físicament saben aprofitar-ho, va dir-me un pare del Tona que estaven empatats a falta d'un minut, que emocionant!!!

basquetbloc ha dit...

ui, m'he liat, el Tona va jugar amb el Granollers, vosaltres vau jugar amb el Torelló, i vau guanyar justet oi? em principi l'equip mes fluixet aquest Torelló, juguem nosaltres la setmana vinent a la seva pista.

Josepe ha dit...

Jordi, aquest pare de Tona et va dir que a falta de 15 segons i perdent d'1, l'arbitre ens va anul.lar un bàsquet legal per passes (1 pivot sense bot) i que després encara vam robar pilota, ens van fer falta i no vam ser capaços de fer els 2 tirs lliures?
JP

basquetbloc ha dit...

jejejjjee
ja saps que aquestes coses sempre es veuen de la optica mes parcial!!!!