diumenge, 3 d’octubre del 2010

CB Sta. Eugènia 82 - CB Torelló Negre 43

Inici de temporada i victòria aconseguida pels cadets del Santa Eugènia en el partit disputat ahir al matí.

El partit ha durat cinc minuts, on els visitants han començat forts i els nervis i precipitacions locals han propiciat que al minut 5 hi figurés un empat a 9 punts. A partir d'aquest moment els locals han començat a defensar, amb pressió i contraatac i han marxat al marcador de 15 punts (28-13 ) que ja han sigut insalvables pels voluntariosos nois del Torelló.

En el segon quart els locals han mantingut un nivell, pressió i control i els visitants mai s'han pogut acostar, el parcial de 22-10 així ho manifesta.

El tercer i quart parcial han seguit amb la mateixa línia aconseguint la primera victòria d'aquesta fase.

Els parcials han sigut 28-13 , 22-10 , 15-9 , 17-11

Tots els jugadors han anotat, bona sintonia entre ells, gran defensa, no hi ha valoració estadística negativa, amb % de tir lliure i de 2 superiors al 50%, molt dolent en canvi en tirs exterior amb un 14%, grans ajudes, 22 assistències, sempre s'han trobat còmodes i gran adaptació a la lliscant pista local.

Estadístiques del partit

C.A. L'àrbitre ha passat desapercebut malgrat algunes errades i certa contemporització amb el marcador decidit.