diumenge, 17 d’octubre del 2010

CB Santa Eugènia de Berga 37 - CB Tona 28

Victòria pírrica la del Santa Eugènia aquest dissabte a la seva pista.

Partit molt estrany el disputat davant el CB Tona, que ha vingut a fer el seu partit i a estones ho ha aconseguit, aprofitant el cos i l'alçada, jugava a rebot i contra atac.

Els locals han començat freds, com el primer partit de lliga, i a costat entrar en el joc malgrat guanyar el primer quart per 10 a 6, el segon han rebut un correctiu de 2-9, anant a la mitja part perdent per un 12-15.

La clau ha estat en el tercer quart on l'encert en el tir i la bona defensa a provocat que els de Santa Eugènia poguessin tallar i córrer, el parcial ha sigut un fantàstic 20-0 que ha decidit el marcador final, tot i que el darrer quart ha tornat a ser visitant per un 5-13.

Seguim tenint un desencert en el tir, avui el tir lliure ha sigut dolent, 25%, i el triple a millorat un poc, però el 25% tampoc és bo, el pitjor és el tir de 2 amb un ridícul 21% on nomes s'han encistellat 12 pilotes de 56!!!!!

Els parcials han sigut 10-6, 2-9, 20-0 i 5-13