dissabte, 23 d’octubre del 2010

CB La Garriga B 45 - CB Santa Eugenia 55



Partit molt disputat el que s'ha jugat aquest dissabte a la pista de la Garriga.
El joc ha tingut diverses alternatives, malgrat els visitants sempre han anat per davant en el marcador, els locals han lluitat de valent, amb molt bona organització han sabut aprofitar les seves fortaleses, la velocitat i col·locació a la petita pista de la Garriga.

Els nois del Santa Eugènia han demostrat mes ofici, han aprofitat la seva major corpulència física i han sabut mica a mica anar minant la moral dels garriguencs, amb entrades, i una bona defensa.

Com en d'altres partits el tir segueix sent l'assignatura pendent dels osonencs, doncs malgrat encistellar 10 tirs lliures, n'hem tirat 28, i el 30% final en tirs de 2 es molt petit si comptem que hem tirat 71 intents de 2, de 3 seguim espesos, avui sols hem ficat 1 de 9.

A pesar de les estadístiques, hem estat be en el rebot, 27 per cada banda i hem perdut igual que recuperat, hem assistit correctament, 12 i hem rebut quasi be els doble de faltes que les comeses. 14 - 23. Els parcials s'han repartit per cada equip si be les diferencies importants han caigut pels visitants, els primer i el tercer quart força significatius pel resultat final.


Els parcials han sigut: 12 - 20, 13 - 8, 8 - 17, 12 -10.



Estadística del Partit


C.A. El arbitre ha estat irregular, i a estones semblava voler compensar, malgrat això ha xiulat el que ha vist, molt mal assistit per una taula de vergonya, sense apuntar correctament, tancant el temps a conveniència, i en definitiva assistint malament al arbitre.



2 comentaris:

Josepe ha dit...

Hola, Jordi sóc l'entrenador de La Garriga.
Estic d'acord amb la teva anàlisi, una mica dura amb les noies de la taula, potser perquè ya estic acostumat als errors de tothom. Durant el partit no hi vaig parar atenció, només al revissar l'acta he vis la nyapa...En fi felicitar-vos a tots i sobretot al Nil, al Marcel per la seva progressió i al treball d'1x1 al pal baix i als talls potents de l'equip.
Ens veiem a casa vostra.
Salut
José Pedro
PD resultat parcial 4rt periode 12-10

basquetbloc ha dit...

ugg, tens raó Jose Pedro, 12-10
em varen agradar molt els vostres jugadors, estàs fent bona feina, es nota perquè saben perfectament el que han de fer.
Si puc destacar un, el vostre pivot, el 13 A. Costa, bona tècnica i bon tir.
De totes formes, jo sóc un aficionat, no he jugat, m'agrada, però segurament se'm escapen moltes coses.
Ànims, que teniu equip per progressar!!!